Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - pisica albastra (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/170431-e36-pisica-albastra.html)

motzu 27-02-10 17:51

Re: E36 - pisica albastra

ca de obicei.....daca nu e m tehnik e naspa kich sau dezastru,stiu si eu cum este frate ca si eu am un topik pe care sar domniii cu m tehnicele,sfatu meu e sa nu-i bagi in seama si sa faci ce ti-ai propus
BAFTA CU PROIECTU!!!

sprinter 27-02-10 19:40

Nu mai fiti frate asa frustrati, nu v a sarit nimeni in cap ca nu aveti m optik pe masina (tehnik tine strict de articulatii:rolleyes2), daca ar fi fost vre o mare frumuseste stai calm ca lumea ar fi apreciat.... dar tot ce e pe masina e exagerat, iti garantez ca daca masina era mai finutz evazata si fara atatea bling bling uri pe ea, facea senzatie.

Cat pentru proprietarul masinii... sincer la o lucrare de asemenea amploare nu ar trebui sa alegi cea mai ieftina solutie, pentru ca in cele mai multe cazuri produsul finit iese pe masura investitiei... Ti as recomanda sa o mai lasi asa pana strangi mai multi banuti si sa lucrezi cu materiale de mare calitate... asta daca nu vrei sa te invarti dupa deget si sa primesti aceleasi critici cand vei scoate iar masina.

motzu 27-02-10 19:47

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3129610)
Nu mai fiti frate asa frustrati, nu v a sarit nimeni in cap ca nu aveti m optik pe masina (tehnik tine strict de articulatii:rolleyes2), daca ar fi fost vre o mare frumuseste stai calm ca lumea ar fi apreciat.... dar tot ce e pe masina e exagerat, iti garantez ca daca masina era mai finutz evazata si fara atatea bling bling uri pe ea, facea senzatie.

Cat pentru proprietarul masinii... sincer la o lucrare de asemenea amploare nu ar trebui sa alegi cea mai ieftina solutie, pentru ca in cele mai multe cazuri produsul finit iese pe masura investitiei... Ti as recomanda sa o mai lasi asa pana strangi mai multi banuti si sa lucrezi cu materiale de mare calitate... asta daca nu vrei sa te invarti dupa deget si sa primesti aceleasi critici cand vei scoate iar masina.

ma prietene omu asa o cumparat-o dar de acolo pana sa i se faca masina horor si multe altele eu zic ca e chestie de bunul simt...
sa vedem ce va iesii la final si apoi se poate sa se spuna parerea despre lucrarea omului pana atunci vb despre lucrararea care nui apartzine
bine a zis mai sus.....decat sa l criticam mai bine sa l incurajam pentru ca are nevoie ;)

JusT_SaY_BoBo 27-02-10 19:56

Quote:

Originally Posted by nitu ionut (Post 3127181)
din partea mea si totusi nu fac topic la o masina care nu m-ai este a mea,oricum bagasem multi bani si in ea

scua-ma am inteles eu gresit am creut ca ai renuntat si ai dat pisica pe e46.il sustin si eu pe motu!:oops:

Gyo*TDS 27-02-10 20:22

bani sa fie ca o sa o faci tu cum iti doresti :D
spor la treaba ,o sa ai nevoie.

Tweety_rzw 27-02-10 20:43

Pune şi tu nişte poze la ce se lucrează te rog..

lucian_bmw 28-02-10 02:14

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 3129635)
ma prietene omu asa o cumparat-o dar de acolo pana sa i se faca masina horor si multe altele eu zic ca e chestie de bunul simt...
sa vedem ce va iesii la final si apoi se poate sa se spuna parerea despre lucrarea omului pana atunci vb despre lucrararea care nui apartzine
bine a zis mai sus.....decat sa l criticam mai bine sa l incurajam pentru ca are nevoie ;)

calmeazate ca nu ai cu cine . cei de la bmw cand scot un model nou suna unii baieti de pe acest forum sa ii intrebe daca le place lor . cat despre masina bafta.....

sprinter 28-02-10 02:45

Quote:

Originally Posted by lucian_bmw (Post 3130581)
calmeazate ca nu ai cu cine . cei de la bmw cand scot un model nou suna unii baieti de pe acest forum sa ii intrebe daca le place lor . cat despre masina bafta.....

Atata gelozie....

Gyo*TDS 28-02-10 13:41

niste poze ar fii binevenite ... :D

lucian_bmw 28-02-10 13:50

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3130600)
Atata gelozie....

am si motive.....si am si pe cine......pe tine si pe marian

mihai_bogdan 28-02-10 23:07

sa fim seriosi..paginile 5,6,7 tin cu proprietarul "masinii" si restul considera ca masina e kitsch ,omule daca 1 om iti zica ca esti beat nu-l bagi in seama da' daca mai vin 2 ,3 mergi si te culci,mie mi-ar fii rusine sa ies cu masina asta pe strada!

BMnWA 28-02-10 23:14

Quote:

Originally Posted by mihai_bogdan (Post 3133837)
sa fim seriosi..paginile 5,6,7 tin cu proprietarul "masinii" si restul considera ca masina e kitsch ,omule daca 1 om iti zica ca esti beat nu-l bagi in seama da' daca mai vin 2 ,3 mergi si te culci,mie mi-ar fii rusine sa ies cu masina asta pe strada!

Un om beat sa fie rupt de beat la fel cum e masina asta rupta de realitate , nu stiu cati se uita cu gura cascata la omul beat, dar la masina asta sigur trezeste privirile multora.

dr_pricop 01-03-10 14:44

bai luciane nu am zis ca ma pricep ce-l mai bine dar cand unii si asa zisul juriu de la 4tuning este praf crede-ma ca pana si tu ti-ai da seama ca anumite masini nu ar merita nici sa intre in concurs ,de jignit nu am jignit am spus ca nu-mi place ma intelegi si daca tu sustii aceasta masina care a fost premiata de N ori nu tr ca toata lumea sa te asculte pe tine.daca era ceva frumos stai tu linistit ca nu ziceam nimic.sunt pisici frumoasa aici pe forum multe si una dintre ele este ce-a a lui sprinter.

lucian_bmw 01-03-10 16:27

Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 3135713)
bai luciane nu am zis ca ma pricep ce-l mai bine dar cand unii si asa zisul juriu de la 4tuning este praf crede-ma ca pana si tu ti-ai da seama ca anumite masini nu ar merita nici sa intre in concurs ,de jignit nu am jignit am spus ca nu-mi place ma intelegi si daca tu sustii aceasta masina care a fost premiata de N ori nu tr ca toata lumea sa te asculte pe tine.daca era ceva frumos stai tu linistit ca nu ziceam nimic.sunt pisici frumoasa aici pe forum multe si una dintre ele este ce-a a lui sprinter.

este a 3 oara cand sustii o prostie . masina asta a fost premiata in ungaria nu la noi in tara . tin sa precizez ca nu cunosc nici fostul nici actualul propietar .

dr_pricop 01-03-10 16:43

ziceai ca masina asta nu a luat nici un premiu in tara Cluj October Tuning Festival Locul 1 Cbest Interior .asa ca tu cred ca tu vb prostii prietene

All times are GMT +2. The time now is 05:07.

- Copyright 2026 4Tuning