![]() |
Re: poze cu bora TUNING
arata super bora tunning~~~
|
bora este o masina compacta si ii sta bine tunata ... mi-au placut majoritatea pozelor
|
3 Attachment(s)
va adaug si eu 2-3 poze :P
Attachment 378760 Attachment 378761 Attachment 378762 intradevar arata bine modificate .. dar stiti cume fiecare dupa gustu lui ..ca alea nu se discuta .. Bafta fiecaruia sa`si faca masina pe gustul lui |
super tare borele tunate frate!!!!!!!!!! am si io una p care mi-am facut-o asa cum m-a tinut buzunaru...io zic ca e nice...vad ca se uita lumea la ea :-|
|
7 Attachment(s)
More pics !!!!!!!!!!!!!!!
|
jucarii .. :) super masini
|
7 Attachment(s)
Newwwwwwwwwwwwwwww
|
Uh nen, bora verde de mai sus e absolut oribila :x doamneeee cum pot sa distruga unii masinile :((((
SA incepem cu fata: grila cromata -urata pleoape -urate(sunt adept badboy sau nimik) bara fata mai merge cat de cat capota-urata bandouri care nu sunt in culoarea caroseriei capace cromate-urate(nu merg pe culoarea asta) Mii de stickere -tiganie Jantele mai merg insa parca cer o suspensie sport Pragurile frumoase :-) Acum spatele:- bara spate -urata eleron imens- urat acoperitoarele ale la stopuri sau cum se numesc -urate toba de Japoneza - nu merge pe un vw A si am uitat capace cromate pentru usi - urate |
2 Attachment(s)
Buna!...Boris sunt!...
|
salut. eu sunt mai nou pe forum. As avea si eu o intrebare... As dori niste jenti pt bora de 17". Ma poate ajuta careva?
|
o bora frumoasa nu trebuie decat sa aive jante mari de la 17 in sus si suspensie atat si arata criminal
|
3 Attachment(s)
bora alba, modificata cu mult bun gust.
Cel putin vopseaua arata super. |
ma intereseaza eleron,praguri si prelungiri bara fata si spate.unde as putea sa le gasesc sau sa le fac(di fibra eventual)?
|
ai putea sa te inspiri din pozele postate aici si sa le faci in fibra ;)
bafta ! |
Masina prezaentata de WNS e super :shock::shock::shock::shock::shock::shock: , mai ales vopseaua : alb+perla
Aveti idee ce marca e bara spate ?? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning