![]() |
Re: Golf 2 - FDM
Quote:
o sa ramane-ti si voi uimiti:D va promit ;) |
Quote:
ms oricum, dak e ceva...nu scap okzia da a te pune la munk:P |
1 Attachment(s)
cam asa va arata si a mea, doar k.....mai mishto;) si cu nr d romania :))
|
Quote:
|
eu zik sa nu te grabesti,sa o faci incet si bine...ma refer la mici kestii kre jeneaza okiul...sunt convins k va iesi bine.bafta
|
6 Attachment(s)
si....c se zicea in paginile anterioare de....PERLA
|
Quote:
:peace: PORTOCALIU cu PERLA GALBEN-AURIE :peace: IN REST.....shaved doors,:2gun: portbagai curat(nr, emblema):2gun: , un singur stergator(definitiv), shaved:2gun: , pragurile integrate:2gun: DAR...mai e de lucrat la ea, sapt asta sa duc si eleroanele, buzitele si spoilerele la vopsit. CE PARERE AVETI??:rolleyes2 PANA ACUM:oops: |
vaiii serios acum, a iesit foarte frumoasa masina... culoarea e criminala... imi poti spune si mie te rog ce cod este? :D
|
BRAVOS !!!
prea tare ... |
bv. prea frumoasa a iesit! vin sapt kre vine pe la U,pe la garaj sa o vad in realitate! :lol:
|
:shock: Criminala vopseaua !!! Absolut criminala !!! Pana acum nota 10+. Multa atentie in continuare... iti recomand un interior complet alb... :lol: Cred ca ar arata demential. BTW... lumineaza-ne si pe noi... cat a costat vopseaua ? Si de curiozitate... cum se aplica perla ?
|
Quote:
vopseaua...250ron cutia d 700ml, am luat 4 cutii, perla....ea este o vopsea perlata, cu perla in vopsea, eu vroiam sa mai pun perla dar....dak o lovesc si nu mai nimeresc vopseaua ce fac? |
Golfu asta cred ca va fii cel mai reusit si cu gust golf de prin zona .Felicitari pt. el si pt. munca depusa si banii investitzi.Bafta in continuare si tzineo tot asa ca esto o masina in care se merit sa investesti .SPOR la TREABA:!::!::!:
|
O iesit super vopseaua!!!felicitari si asteptam sa vedem masina gata!!!!:)
|
...portocaliu aprins perlat...m-am saturat in pm de atata gri metalizat ;) :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
- Copyright 2026 4Tuning