Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 - FDM (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17006-golf-2-fdm.html)

claudiu lucian 12-07-06 22:04

Re: Golf 2 - FDM

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi
Ceva poze sa vedem culoarea???:):)

Doru' a zis k nu mai vrea nici o poza pana nu iese la lumina, pana nu are totul p ea si ii dau dreptate. Oricum....pana acum e CRIMINALAAAAA!!!!!
o sa ramane-ti si voi uimiti:D va promit ;)

claudiu lucian 12-07-06 22:15

Quote:

Originally Posted by ggd_87
ceva ajutor?ma sunati si vin sa va ajut k sa fie masina gata pana sambata!

cu oricat ajutor am avea tot nu o terminam pana sambata, spoileru' fatza ink nu e in garaj:( si cred k si la ala va fi mult d munca + k trebuie toate amanuntele in alb,lasate sa se usuce si dupa aia vopsite la cuptor in culoarea masinii.
ms oricum, dak e ceva...nu scap okzia da a te pune la munk:P

OaSe 16-07-06 12:53

1 Attachment(s)
cam asa va arata si a mea, doar k.....mai mishto;) si cu nr d romania :))

mihai.ghetto 16-07-06 15:16

Quote:

Originally Posted by OaSe
cam asa va arata si a mea, doar k.....mai mishto;) si cu nr d romania :))

si la culoare?

road_runner 16-07-06 18:25

eu zik sa nu te grabesti,sa o faci incet si bine...ma refer la mici kestii kre jeneaza okiul...sunt convins k va iesi bine.bafta

claudiu lucian 16-07-06 19:50

6 Attachment(s)
si....c se zicea in paginile anterioare de....PERLA

OaSe 16-07-06 20:01

Quote:

Originally Posted by agent smith
si la culoare?

eu zic...un pik mai frumoasa k in poza :peace: :2gun:
:peace: PORTOCALIU cu PERLA GALBEN-AURIE :peace:

IN REST.....shaved doors,:2gun: portbagai curat(nr, emblema):2gun: , un singur stergator(definitiv), shaved:2gun: , pragurile integrate:2gun:

DAR...mai e de lucrat la ea, sapt asta sa duc si eleroanele, buzitele si spoilerele la vopsit.

CE PARERE AVETI??:rolleyes2 PANA ACUM:oops:

cristivw 16-07-06 21:28

vaiii serios acum, a iesit foarte frumoasa masina... culoarea e criminala... imi poti spune si mie te rog ce cod este? :D

road_runner 16-07-06 21:32

BRAVOS !!!

prea tare ...

ggd_87 16-07-06 21:46

bv. prea frumoasa a iesit! vin sapt kre vine pe la U,pe la garaj sa o vad in realitate! :lol:

Florin Vlad 16-07-06 23:17

:shock: Criminala vopseaua !!! Absolut criminala !!! Pana acum nota 10+. Multa atentie in continuare... iti recomand un interior complet alb... :lol: Cred ca ar arata demential. BTW... lumineaza-ne si pe noi... cat a costat vopseaua ? Si de curiozitate... cum se aplica perla ?

OaSe 17-07-06 09:10

Quote:

Originally Posted by Florin Vlad
:shock: Criminala vopseaua !!! Absolut criminala !!! Pana acum nota 10+. Multa atentie in continuare... iti recomand un interior complet alb... :lol: Cred ca ar arata demential. BTW... lumineaza-ne si pe noi... cat a costat vopseaua ? Si de curiozitate... cum se aplica perla ?

despre interior...o sa ramana asa deocamdata, cam rau cu finantele, dar eu ma gandeam sa-l fac negru cu portocaliu, cam asa va fi si exteriorul . Albul intradevar e foarte frumos, da bine dar..e cam pretentios, dak mi-as pune piele alba ar fi altceva :D

vopseaua...250ron cutia d 700ml, am luat 4 cutii, perla....ea este o vopsea perlata, cu perla in vopsea, eu vroiam sa mai pun perla dar....dak o lovesc si nu mai nimeresc vopseaua ce fac?

Dumy 17-07-06 09:29

Golfu asta cred ca va fii cel mai reusit si cu gust golf de prin zona .Felicitari pt. el si pt. munca depusa si banii investitzi.Bafta in continuare si tzineo tot asa ca esto o masina in care se merit sa investesti .SPOR la TREABA:!::!::!:

Mihaitza_tdi 17-07-06 09:34

O iesit super vopseaua!!!felicitari si asteptam sa vedem masina gata!!!!:)

MOUZE 17-07-06 19:20

...portocaliu aprins perlat...m-am saturat in pm de atata gri metalizat ;) :D

All times are GMT +2. The time now is 23:57.

- Copyright 2026 4Tuning