![]() |
Re: E36 - My New Bmw
exact ... incearca altceva parerea mea. Sunt destule pisici cu M`tech complet ca sa mai poti sa impresionezi cu ceva :)
|
Bai,o pisica cu kit M sau ma rog un M3 arata foarte bine,parca e asa cum tre sa fie - dar,cum ati zis si unii dintre voi prea multe Muri pe strazi ...
Eu vreau ceva mai diferit,dar nu gasesc ceva care sa-mi placa,si unde mai pui si preturile care te omoara .. dar pana la urma banii nu ar fi o problema daca vreau ceva ce-mi place In primul rand ca nu am vazut la noi nici un pisica cu fibra care sa fie diferita,iar ce are fibra,zici ca vine din alte timpuri:rolleyes2 Afara daca gasesc si in mod sigur gasesc e mai nasol cu shipping-ul ... Ma rog,o sa mai caut/studiez sa vad ce gasesc si ce hotarasc .. Poze cred ca maine pun,sper sa vin si "sprancenele":???: Daa..cum zici si tu robynet,sunt prea multe pisici cu accesorii ca sa pot sa mai vin si eu miezu cu altceva ... dar sa vedem,putina concurenta nu strica la urma urmei:-P |
Tu vrei o prietena dar nu gasesti! :))
Pisica nu e masina pe care sa pui fibra... Fibra din punctul meu de vedere se adreseaza exclusiv masinilor de tuning-show sau pentru a castiga kg la drag. Tine de gusturi si de calitatea pe care ti-o doresti, bineinteles ca poti pune fibra si pe dacie berlina, si poate ca in viziunea ta, e cea mai tare.. asta nu inseamna ca asa si e. Sunt multe pisici cu numere de texas sau de la cucuruzu care au fibra pe ele... V-a placut vreuna? Cu spatiu la roata cat sa ascunzi un cal acolo.. cu roti pe 14, dar cu spoilere din fibra pana in pamant aka low rider... Da-mi un exemplu concret de pisica cu fibra dela noi care arata bine. Uitati-va pe-afara cum lucreaza oamenii maturi.. super jante.. pe burta.. vopsea lacrima, motor aranjat cat mai frumos, interior super intretinut/piele, si cat mai multe optiuni. BTW: Dati sfaturi calumea daca tot le dati... Ceea ce va place voua aplicati la voi nu testati la altii. cu stima |
gusturile nu se discuta si era o parere a fiecaruia
|
permite-mi sa te contrazic, tocmai ca se discuta gusturile pt. ca de-aia si-a facut omu' topic si de-aia a inceput prezentarea masinii pe un forum public... :)
LE. Alegerea e a proprietarului si el decide dupa cine se ia... dar trebuie sa aiba grija pentru ca nu inseamna neaparat ca e si cea mai buna varianta... :rolleyes2 |
Intradevar Luciane cam ai dreptate,m-am tot uitat in disperare aseara dupa ceva body-kituri pt e36,nimic nimic frumos si care sa zici DA MA,ALA E!,numai si numai tampenii si preturi de la 2700 ron in sus ...
Vreau s-o fac mai speciala,dar piata nu`mi permite:)),dar nu`i nimic ma gandesc eu la ceva |
cauta pe forum ca sunt o gramada de pisici modificate in fibra ... icearca sa iti faci o idee despre ce merge, ce pica bine, mai pe rotund mai drept si incearca sa`ti faci tu in cap un desen, ajungi la un vt ... si dupa in garaj :)
|
sau poate de ce nu?.. gasesti un kit din tabla :))
|
2 Attachment(s)
Quote:
Ma rog,am gasit cred ceva mai dragut,cum are grasu pe BYE(sper sa nu se supere ca am pus masina lui drept exemplu),am gasit kitul asta sa mi-l faca cineva care cica i la facut si pe masina lui la un pret bun zic eu fatza de ce am gasit pe netu asta Bara fatza,spate si praguri fara capota modificata sau grila sau alte nebunii |
mie mi`a placut kit`ul lu BYE`ul ... incearca ceva asemanator dar totodata diferit ... capota daca nu ma insel era de e46 ...
|
Este un baiat care isi face ceva custom acum pe o pisica rosie,arata bine spun eu...sa caut topicul si dau edit.
Later Edit: https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...m/page-13.html |
multa bafta kidule, iti voi spune parerea mea sincera la final.
|
Capota la BYE e tot cea de pisica numai ca e putin modificata un fel de bad boy look ... la fel o sa ramana si la mine capota originala dar fara acel bad boy,eu sunt mai clasic si raman la pleoape(care nici azi nu au ajuns:( )
Lucian,nu`ti place kitu ala?da-mi pm sau pe mess:)) .. altceva mai dragut nu am gasit:???: |
4 Attachment(s)
Mi-am achizitionat si un eleron de portbagaj,cica model M3 GT .. nush daca e de M sau eleron normal,e din acela mai lat,nu csl
Poze cu angel-urile..live se vad mult mai frumos si clar P.S.: Ultima poza e cu eleronul .. nu este masina mea cea din poza |
Si am pus si pleoapele azi .. curand urmeaza s`o duc sa`i fac niste retusuri,o aripa indoita de cand am luat-o si 2-3 urme de rugina,apoi body-kitul .. sper cat mai repede:twisted:
Dupa asta ne apucam de motor care va ramane acelasi 2.0 cu aceeasi cutie hidramata numai ca va avea ceva upgrade-uri in plus:-P Sper sa tina cutia sa nu`mi faca probleme .. asta numai in cazul in care se poate adapta steptronicul de pe e46:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 13:38. |
- Copyright 2026 4Tuning