![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 90 CP, Combi
7 Attachment(s)
ai facut treaba buna cu suspensia. se vede diferenta.
|
Ms fain domnu`....cand te vede lumea cu camera`n mana, sa se ascunda ca de paparazi...nici nu stiu pozele astea cand le ai facut:))
|
Quote:
|
:lol: vezi ma, te-a luat prin surprindere..., oricum ai facut poze reusite provenzano.
|
super, imi place. numai bine
|
arata foarte bine masina.dar de ce nu pui niste silicon sa nu ti se mai abureasca faru pe stanga?
|
Quote:
Probabil sambata o sa se intample si asta. |
8 Attachment(s)
hmmmmmmmmm
|
Quote:
|
mai bine dadeau pe alb..
|
parerea mea...si numai a mea...este k akm zici k ai triplele de pe spate pe fatza....pune`le ma nene cum erau ele inainte....dadeuu mult mai bn cum erau ele...
|
@provezano: nu erau pe alb, erau pe galben, si mie nu imi placeau de nici o culoare....
@lucian_vl: O sa vezi dupa ce o termin ca o sa se potriveasca si rosu. La mine la masina tematica e rosu + negru.. Urmeaza etrierii aia vopsiti pana la urma (da doamne sa nu ploua), dunga rosie la jante, si desen pe capota... sper in cel mai scurt timp. Pentru primele doua am toate necesare, pentru capota inca mai lucrez la acest aspect. |
si semnu de la nike cand ?:))) glumeam
|
Semnu de la nike o sa fie pe luneta cand pui tu pe spate "Manelele e viata mea" si poza lu` adi minunatu`....
Ah, si cand o sa iti schimbi pe capota semnu` de bmw cu unu de mercedes. Carnatule :lol:8):twisted: |
asta e buna :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:44. |
- Copyright 2026 4Tuning