![]() |
Re:
Quote:
|
totusi.. cam pe cand se poate afla cam cat va fi taxa?.. poate poate.. ma bag si eu..
|
... cu toate ca nu ca nu vin ... succes si sper sa iasa k-lumea
|
Acum am ajuns acasa...e 4 dimineata ! am fost cu Gabi si am impartit in jur de 40 de afise prin oras...mai avem o gramada , le vom impartii in zilele care urmeaza ! cine vrea sa ne ajute sa sune la 0741.081.624 si ne intalnim undeva si-i dam din ele sa mai imparta(DAR SA IMPARTA NU SA LE DEA FOC SA SA LE IMPARTA LA TOMBERON!)...multa bafta in continuare si va asteptam pe toti la CRAIOVA ! :wink:
p.s. : cioara ai gasit ceva pe la masini si la firma in usa ? :lol: :wink: :P pps: cecilia tu ai gasit ceva in usa de dimineata ? :lol: :wink: :P |
pai m-am mutat mai.... de vineri.. veniti in vizita pe la noi daca vretzi...
|
aaa prtz! :cry: :cry: :cry:
noi iti pusesem un afis in usa ...unde stateai tu in rovine ! :cry: :cry: :cry: |
stai ma linistit.. ;) afisele trebuie vazute de cei care nu jtiu.. :lol: cecilia jtie.. poate numai sa-i datzi si ei cateva.. sa le imparta (desi in acest caz era mai bine sa avetzi fluturasi) sau sa le lipeasca pe noua lor masina.. ;)
Eu o sa fac fluturasi si maine la examen o sa le impart la lume.. ;) |
ok ... e perfect ! :wink:
|
Re:
Quote:
BTW nu am vazut nici o masina prin orash cu vreun afis in geam pt cursa. Maine le pun si eu pe masina. |
Bubu: pana acum, singurul pilot care participa in vreun concurs organizat de FRAK (mai exact, VTM) este Alex Berea, dar el nu se mai da la VTM.
Nu cred ca un pilot cu licenta de CNR/CN VTM este atat de inconstient incat sa se dea la o cursa \"neomologata\" FRAK, si sa-si piarda licenta. PS: LR a organizat (cred) peste 30 de curse pana la ora actuala si n-a fost nici o problema. De ce ar fi acum ? |
Mah sa spunetzi shi voi cat e taxa de inscriere shi cand se fac inscrierile.....
|
COIOT
Quote:
|
OKZ....
|
gabi o sa imi spui daca ai nevoie de ajuntor atunci sa vin si eu de dimineata ok adica vb la intalnire
|
1 Attachment(s)
uitatzi un model de fluturasi.. eu pe asta o sa-l impart.. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning