![]() |
Re: BC 87 BUS...modificari complexe...
masina e in service si acus intra la vopsit si dup aia ii fac eo poze pe furiss :D
|
hai mertane ce faci ca de cand zici ca faci masina stam aici , nu mai avem rabdare ..! Fak greva..... VREM POZE VREM POZEEE VREM POZEEE
|
acus vin si poze... masina e in kit fuller... urmeaza sa vina de la 340 km de bacau.. sa o aduc la cuptor.... sapt asta....
|
cred ca imi schimb numarul.... de la masina... revin la vechiul meu numar.... ca imi place.
|
care e vechiu tau nr??
|
Faimosujob
|
mertan !!!!!! cand e "marti" ????? :lol:
|
probabil intro joi :)
|
hai mah ce draq iti e greu sa pui 2 poze....ai stresat pe toata lumea sa puna poze la fiecare proiect si acum ne minti ca pe copiii de 2 ani.....mare cakat!
|
3 Attachment(s)
hai mai... huuuuuuuuuo ce tot va agitati asa de tare? va jung 3 poze... or sa mai vina :)
|
Quote:
|
si totusi mertane......cand e marti??? :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
Da-i inainte cu ceea ce faci la masina, sper ca pana ajung eu sa ai si evacuarea dubla din inox facuta si montata pe masina aja cum ziceai pe Y mess |
in poze zici ca e crem vopseaua... ziua va zic eu... e cel mai imaculat alb care l-am vazut.
|
speram sa fie asa cum vrei tu..dar cred ca o sa fie ink un urs monoton:D:D...fara suparare....da tot ce vrei tu sa ti bagi...deja au altii...kiar mai bune...inceark sa rupi gura targului q ceva nou...nu te supara pe mine....
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning