![]() |
Re: 4TuningDAY REVENGE
frumoasa prezentare ..... atata doar ... SA ADUCETI REVISTE ... neaparat :)
|
suna bine :)
|
huha abia astept !!!!!!
|
pentru cei din Cluj, fratilor cine vine ar trebui sa ne adunam, sa ocupam o pensiune si sa mai facem si chef pe acolo. oricum va fi BETON, dupa cum stim organizarile din Oradea.
|
you bet your ass on it!
|
Adunati`va la felix baieti!! :) este lok bereket !!!
|
heheeee......se-anuntza tambalau mare:D...presimt k va fi la lumeeeeee..printre kre si eu :P ..oioi .. sper numa sa tine vremea cu noi .... ;)...keep up the good work
|
4 pica duminica nu? sambata nu va fi nik? Ca as veni de sambata... MS
|
Ma bucur ca Oradea nu doarme! Felicitari si ne vedem acolo. Imi pare rau ca am ratat Bucurestiul. La Oradea vin sigur. Trimiteti-mi si mie ceva afise sa le lipesc prin Baia Mare
https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=22396 Si apropo, pentru cei care se tot plang de distante....distanta Oradea - Bucuresti e aceeasi ca si distanta Bucuresti - Oradea, dar de aia nu ne plangem... Si eu am fost de la Baia Mare si la Bucuresti si la Constanta si n-am murit.... |
:D Taxe !??!?!
|
:lol: Salut ... sunt din Bucuresti ... de la INSANE ... vreau sa stiu si eu daca se percepe vre-o taxa de participare ?? Fiind masina cea mai preparata din club o sa vin decat eu dar vreau sa stiu daca se percepe vre-o taxa ... avand in vedere ca la Prisam nu a fost pentru cluburi vre-o taxa ?? Daca poate cine sa imi raspunda as fi recunoscator ...
O seara buna si sper sa puc sa gasesc un raspuns pana pe 1 IUNIE ... BORA POWER ... INSANE RULES ... :lol: |
noi ne gandim serios la premii, nu la taxe...
o sa fie cele mai mari premii de pana acum de la orice eveniment din Romania |
vreau sa catig mantaaaaaaaaa :D
|
inseamna ca ai vazut-o !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: LLLOLL
|
Piry las`o tu la oradea masina :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:01. |
- Copyright 2026 4Tuning