![]() |
mihaiu
1 cu macaraua 2 de la 4000 de metrii 3 suspensiile au puscat nu te supara dar esti offtopic cu intrebarile astea |
1 Attachment(s)
1. nu am putut baga matizu in avion ca nu m-a putut ajunge
2. nu stiu 3. uite asa arata matizu dupa aterizare |
1 Attachment(s)
2.
|
1 Attachment(s)
3.
|
1 Attachment(s)
4.
|
1 Attachment(s)
5.
|
De frumos, e frumos, jos palaria :) ...2 chestii: sper ca la iarna sa iasa fum pe ambele tevi de evacuare, ca altfel ajungi subiect de caterinca, si a doua, cati cp iai zis ca-ti dau spoilerele si pleoapele? :lol:
|
da, man, m-ai convins, dupa o cazatura de la 4000m arata bine. Da de ce sa modifici un matiz tot nu inteleg, mai puneai un pic si-ti luai swift...
|
mihaiu...................nu e pontu` de bani ca bani sunt si nu imi trebuia nici swift nici altceva,,,tu stii macat ce inseamna tuningu...inseamna ceva diferit, nu ce vezi toata ziua pe strazile romaniei .
bai bogdanele...ce rost avea sa mai pun o toba fara sa mearga??? Ne vedem la ARAD |
Pai, asa cum o fac o groaza de romani...Dar tot nu mi-ai raspuns la intrebarea asta...
Quote:
|
caii putere sunt pentru 16 v noi cu 6 mai putzin... dar ce zici te batzi cu noi in dB sau poate ca ne incadram la diferite categori... unii cu viteza altzii cu estetica shi decibelii... dar de ce te iei de caii noshtri de matiz inca nu am priceput... tu ce zici?
|
Nu, dar ma gandeam ca si spoilerele tot de MTM sunt facute si-ti dau cp multi de tot... :lol:
La estetica si muzica, n-am ce zice, f frumos, felicitari...oricum la motorul ala nu prea ai ce-i face...decat daca-i pui un chip de MTM care-i creste puterea cu 20cp...nu, GEF? :lol: :lol: |
daca tot vorbesti de spoilere .la masina ta spoilerele cati cai iti dau?????
|
Re:
Quote:
|
Alex, eu n-am spoilere pe masina decat cele din fabrica...nu inteleg rostul intrebarii...macar la mine a fost o usoara ironie bazata pe o afirmatie mai veche...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:40. |
- Copyright 2026 4Tuning