Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Cafeneaua membrilor 4tuning din Galati (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/167526-cafeneaua-membrilor-4tuning-galati.html)

madalin89 08-02-10 23:37

Re: Cafeneaua membrilor 4tuning din Galati

cu siguranta nu ....:( dezamagitor... eram foarte incantat de idee dar ma lasat cu un gust amar

xpert_customs 08-02-10 23:41

e senzatie..dar carburile se pun cand ai deja unu motor puternic...si nu vrei sa treci pe turbo...altfel..nu se merita...

madalin89 08-02-10 23:44

ok am inteles boss ......mersi mam lamurit si cu asta ;)

xpert_customs 08-02-10 23:48

cu placere..

madalin89 08-02-10 23:54

imi facusem o parere proasta despre tine la inceput .....dar vad ca esti de treaba cand vrei !!......data viitoare.. iesi la o cafea fak eu cinste ca mai ajutat;)

xpert_customs 08-02-10 23:59

eu ies in fiecare zi la cafea la toxic...e un fel de birou al meu de lenes...:)))

Ene'Andrei 09-02-10 08:26

nu mai iesi la cafea, pune mana si strange bani sa iti faci masina...tu ziceai de noi ca iesim la cafele...:)

xpert_customs 09-02-10 13:21

Quote:

Originally Posted by xpert_customs (Post 3055879)
decat sa dati banii pe cafele (ca mine) mai bine mai puneti ceva pe masina...observ ca la noi lumea e mai dornica de afirmare pe 4tuning decat sa aibe masini cum trebuie...

vezi ca am spus sa nu faceti ca mine...:P

Ene'Andrei 09-02-10 14:21

si noi ca toti oamenii...

U_TUNING 09-02-10 15:14

Ati facut si aici terci!!!
ce imi place de voi!!!.........se fac 100 de thread0uri in care posteaza toate aberatiile care va trec prin cap!!!

Rugam un moderator sa instaureze linistea inapoi!!!!!!!

ciprian_the_1 09-02-10 15:19

Quote:

Originally Posted by madalin89 (Post 3066543)
am si eu nevoie de niste sfaturi in legatura cu niste carburatoare .....ce parere aveti despre ele ???cam ce am de castigat ??se merita ?unde le pot gasi am inteles ca se potrivesc la ford numai de la 2 tipuri de carburatoare Mikuni sau Keihin si la dezmembreari nu cred ca se gasesc motoare stricate :( .......si cine mar putea ajuta la montarea lor?

deci la masina ta merg aproape toate modelele de arburatoare orizontale so weber si dellorto dar cu flansa aferenta ,pe langa astea daca vrei sa faci ceva mai frumos iti trebuie o axa mai "jmekera"si niste arcuri mai tari la supape si alezata chiuloasa pt un raport mai mare de compresie ,ca asa numa cu carbur asta e siguratoarele alea nu vei avea mare diferenta dar in schimb vei avea un sunet fenomenal asa ca treci la treaba

ciprian_the_1 09-02-10 15:20

Quote:

Originally Posted by madalin89 (Post 3066543)
am si eu nevoie de niste sfaturi in legatura cu niste carburatoare .....ce parere aveti despre ele ???cam ce am de castigat ??se merita ?unde le pot gasi am inteles ca se potrivesc la ford numai de la 2 tipuri de carburatoare Mikuni sau Keihin si la dezmembreari nu cred ca se gasesc motoare stricate :( .......si cine mar putea ajuta la montarea lor?

si daca vrei carburatoare orizontale mikuni cautama si vorbim

daniwmk 09-02-10 16:19

pentru mine un guinness draught va rog

madalin89 09-02-10 16:27

nu avem .......numai ursus timi...becks...corona:d

daniwmk 09-02-10 16:31

nasol ... atunci ne ridicam si plecam

All times are GMT +2. The time now is 08:27.

- Copyright 2026 4Tuning