![]() |
Re: E30 - Un urs cuminte
OpReA-multumesc, mai e mult pana departe.....
Calin_CGM- nu pot s-o trantesc prea mult pt ca mai trebuie sa merg si cu ea, si cum stiti toti drumurile.... Ali_ump- nu are cod, le-am vopsit electrostatic la elspa, mi-a zis ca este auriul de pe jantele de subaru, e cam deschis si nu mi le-a vopsit prea bine dar nu am gasit in alta parte auriu pt electrostatic.... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Am pus si eu un obc mic....si mi-am comandat anvelope noi 205/50/15 pt jantele spate, maine sper sa ajunga si sa le pun :D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am ales anvelopele pt jante aiurea din pacate, dar sper sa rezolv in curand :D.... jantele sunt puse doar pt proba pentru ca de 2 sapt folosesc masina zilnic si nu le-am psu definitiv.... o poza cu cazanu
|
spunemi si mie de unde ai facut rost de buza se is te rog daca cumva ai cumparato tu .. :?:
|
Quote:
|
Ar trebui o suspensie mai low ca sa dea bine cu jantele astea care dau cel mai bine pe e30...
|
..pacat k vrei sa dai rotile.:sad:..chiar ma bucuram k incep si la noi sa fie cat mai multi ursi cu piese destul de rare...parerea mea e sa schimbi gumele..eventual mai trase putin...sau cine stie poate vrei sa tintesti undeva mai sus de bbs rs:???:..oricum..e tare masina..sa ai grija de ea k sa aibe si ea de tine!
|
2 Attachment(s)
Quote:
Am incercat azi sa fac ceva la toba, a mea fiind coapta (deh 21 ani i-a ajuns si ei) mi-a dat cineva 2 tobe mici cu tipsuri si am zis sa le pun in locu la toba mea, rezultatu se aude super dar mult prea tare... o sa caut o toba mai putin galagioasa.... |
2 Attachment(s)
Am pus jantele pe masina, o sa urmeze si suspensia candva....
|
Cat de bine poate sa arate ursul tau :shock: Felicitari !
|
f bine, nu bine!! scoate jantele la purtat!!
|
Quote:
|
gata domnu...te-ai hotarat? le pastrezi?
eleronul ala cand il faci? :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning