Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   BUZAU vs CONSTANTA (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/16694-buzau-vs-constanta.html)

cata4 04-05-06 16:31

Re: BUZAU vs CONSTANTA

Quote:

Originally Posted by slkamg
Oare de crezi ca Midnight nu spune nimic aici?
Ar avea de obiectat dar baieti de acolo mi-au spus ca nu e voie sa discute aici, interdictie si cine nu respecta zboara.
Voi stiti care e noul semn al MR ?
Doua buci si doua aripioare!
Semnificatia: cine nu pupa zboara.
La finish eram cand KWX a franat si a trecut linia cu 30-40cm in fata.
Senzatia era ca vine din spate adversarul, dar cine asculta motoarele intelegea joaca.

Cred ca pt acest reply ti-ai folosit toata stafida!!!!
Oricum intrebarea mea e destul de simpla de ce nu scri de pe user-ul tau SEBASTIAN , ai ajuns rau !
P.S. :Din pacate 3 dintre membrii nostrii trec prin unele momente mai neplacute au avut niste decese in familie iar noi cei din club suntem alaturi de ei si nu avem timp sa raspundem tuturor clonelor!

cata4 04-05-06 16:38

Quote:

Originally Posted by yknot
corect era ca atunci cand te-au chemat la mansa urmatoare sa nu te prezinti pe motiv ca nu ai castigat tu....

Corect era sa nu zici asa ceva , in rest tot ce ai zis e corect!

SEBASTIAN 04-05-06 16:38

Quote:

Originally Posted by cata4
Cred ca pt acest reply ti-ai folosit toata stafida!!!!
Oricum intrebarea mea e destul de simpla de ce nu scri de pe user-ul tau SEBASTIAN , ai ajuns rau !
P.S. :Din pacate 3 dintre membrii nostrii trec prin unele momente mai neplacute au avut niste decese in familie iar noi cei din club suntem alaturi de ei si nu avem timp sa raspundem tuturor clonelor!

Ce imaginatie bolnava.
Sunt plictisit de povestea asta care e de joasa speta.
Nu nu sunt eu SlKAMG, mercedes sau cum ii spune, stiu cine este asa cum am stiut mai de mult. Este un simpatizant care nu vrea sa-si decline inca identitatea, iar eu cred ca sint pritre putini de aici care au scris tot ce au vrut cand au vrut si despre de au vrut.
Noi nu avem sefi care sa ne dicteze politica, unde sa participam unde sa nu participam, ce sa spunem pe cine sa punem cainii.
Te rog latara la cine-ti permite, ca tine sunt prea multi.

cata4 04-05-06 16:53

Eu o sa imi mentin parerea , sunt prea multe chestii/indicii care ma fac sa cred asta!

SEBASTIAN 04-05-06 17:04

Sunt multe care zboara nu toate se mananca, mai cresti si o sa vezi ca am dreptate.
Nu te lua dupa ce spun diversi murdari de ...
Credeam ca daca am vorbit de cateva ori o sa poti sa cunosti omul putin insa daca e parerea ta si e bazata, ai dreptul sa gandesti ce vrei.

cata4 04-05-06 17:16

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN
Sunt multe care zboara nu toate se mananca, mai cresti si o sa vezi ca am dreptate.
Nu te lua dupa ce spun diversi murdari de ...
Credeam ca daca am vorbit de cateva ori o sa poti sa cunosti omul putin insa daca e parerea ta si e bazata, ai dreptul sa gandesti ce vrei.

Tocmai de aia sunt f socat de ce sunt atatea atacuri la adresa MR-ului fara nici un fel de baza ! Daca il cunosti cum zici , ar trebui sa ii zici sa isi ceara scuze ! Pt ca daca era unu de-al nostru care ar fi facut un asemenea atac la adresa ta sau la adresa LR eu unu ma luam de el sau chiar imi ceream eu scuze pt el!!!!

B|shOp-VR6 04-05-06 17:25

Quote:

Special pt orlando
Baiatule hai si u cu picioarele pe pamant ce scri u acolo numai pustii aia de 2 ani mai cred , dute cu sut , o sa vedem noi in timp cine si-a batut joc de participanti , ca noi nu am dat cu pumnii si picioarele ,ci am dat premii celor care au invins!
Iar pt cei de la anonimus :
Baieti sincer nimeni nu a avut nimica cu CZR-ul pur si simplu toti cei care erau la start au vazut ca el a plecat mai repede si eu am fost surprins pt ca eram sigur ca el va invinge si nu mi-am dat seama ce rost ar fi avut sa fure startu!

Mai repede oricum pleca... :lol: :lol:

SEBASTIAN 04-05-06 17:26

El e foarte aprope de multe persoane si nu l-am vazut sa injure sa spuna ceva urat, dar are unele idei ale lui sustinant ca are confidenti si-l cred.
Ce-i spun oameni aia si de unde nu cred ca ai vrea sa sti.
Daca ai observat nu e un membru LR si nu-l pot gestiona, face ce vrea, daca era un membru aveam reponsabilitatea lui, oricum cred ca mai simplu ar fi ca jumatate de forum cel putin sa se scuze la mine inclusiv capi vostri, eu unde am gresit le-am spus.
Nimeni nu e perfect insa eu nu pot fi pe placul tuturor pt ca nu as mai face nimic toti au idei si prea putini fac ceva si cand dau kix dau in proportie de 80% vina pe mine.
Afla ca si eu am aceleasi greutati pe care le au toti dar sunt mai luptator, nu sunt las si-mi asum responsabilitatea de multe ori pe riscul meu.
Povesti sunt multe, multe sunt adevaruri si eu am trecut peste mai multe a trecut oricare din voi, voi sunteti multi eu sunt unul, imi pare rau dar eu nu fac pe placul nimanui fac cum cred ca e bine consultandu-ma doar cu prietenii.
Cred ca am batatorit un drum pe care multi nu credeau ca vor calca la lumina zilei.
Am redus riscurile la maxim.
Daca vrei sa ajuti esti bine venit, leapada-te de ce a fost pana acum si treci in caruta noastra si fi sigur ca vom face mai mult.
Vrei sa te contrezi cu mine, esti liber sa o faci, dar indiferent daca ai sau nu dreptate gandeste-te ca-mi pierd timpul cu tine in loc sa fac ceva constructiv.

cata4 04-05-06 17:46

Eu nu o sa sar niciodata dintr-un tren in altu pt ca sunt genu de persoana care daca ma implic in ceva e datorita faptului ca observ ca acolo e ceva constructiv care merge intr-o directie buna si nu sunt o "curva" care se duce unde e mai bine!!!
Si o sa "latru" chiar o sa "musc" atunci cand numele MR-ului va fi sifonat , mai ales de unii care se ascund in spatele unor calculatoare !

SEBASTIAN 04-05-06 17:50

Cred ca e bine sa fi consecvent cand faci bine, nu cand faci rau.
Cred ca progresul trebuie urmarit.
Apropo de muscat si latrat, fa asta in directia care trebuie si musca si la MR daca e cazul, eu nu am spus nimic si va rog sa nu-mi bagati mie vorbe de la altii.
Oferta e valabila si eu nu ti-am spus sa fi curva, detest asta insa am senzatia ca poti mult mai mult si daca cumva nu esti curva si ai senzatia ca traiesti intr-un borbel...nu stiu eu asta tu sti, ramane cum ti-am spus.

cata4 04-05-06 17:57

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN
Cred ca progresul trebuie urmarit.
Apropo de muscat si latrat, fa asta in directia care trebuie si musca si la MR daca e cazul, eu nu am spus nimic si va rog sa nu-mi bagati mie vorbe de la altii.

Sa fi foarte sigur ca o sa fac si asta si o sa ma iau de oricine care greseste!
Curva era intre ghilimele si credeam ca ai observat acel lucru deci chestia cu bordelu nu isi avea rostu , numai daca nu intelegeai sensul lor , a ghilimelelor!

SEBASTIAN 04-05-06 17:58

Quote:

Sa fi foarte sigur ca o sa fac si asta si o sa ma iau de oricine care greseste!
Curva era intre ghilimele si credeam ca ai observat acel lucru deci chestia cu bordelu nu isi avea rostu , numai daca nu intelegeai sensul lor , a ghilimelelor!

:lol: fi sigur ca nu la sex ma referam...
sunt convins ca ai inteles si ai citit printre randuri:arrow:

SEBASTIAN 04-05-06 17:59

Am o intrebare pt MR, cand v-a organiza o cursa ?

cata4 04-05-06 18:04

Pai la una am fost implicati si am luat cea mai importanta semnatura(stiu ca daca nu scriam asta ma mai intrebai unele chestii) iar urmatoarea o sa fie intr-un viitor apropiat!

pepy 04-05-06 18:25

Eu am impresia ca sunt total pe dinafara la faza cu cluburile si organizatul de curse.... care este scopul general al unui club, sa concureze si sa castige? sau sa organizeze ? pote am intzles eu gresit ideea de club dar parerea mea este ca nu trebuie sa se intreaca in organizat de curse cluburile ci in castigat de cupe la evenimente organizate de altii.
Din toate discutiile de pe acest forum reiese ca eu gresesc... dar totusi nu cred..

All times are GMT +2. The time now is 00:44.

- Copyright 2026 4Tuning