![]() |
Re: Cursa 30 Aprilie Constanta (Venus - Saturn) 400 m
nu am dat exemplu asta...cu masina de la finish...!!! am zis ca au fost cazuri..!!
|
Quote:
|
Asa harababura nu am crezut ca se poate!
|
Deci sa lamurim o situatie de care am fost eu super ofticat.
Ca sa ma stitzi mai bine Eu sunt baiatul de la ARA SOUND cel care a adus boxele si v-a sponsorizat. Eu am fost ofticat pe o singura faza si Andu de la X-team stie ca l-am sunat imediat dupa liniutza dintre GSI MOV de la XCE VS. GNT X-Team. Si i-am zis ca au facut o mare cacanarie. Voi pe moment atzi zis ca a pierdut iar dupa pe forum atzi zis ca a fost descalificat ca a furat startul e eu acuma ce sa mai cred ca voi nici nu stitzi ce s-a intamplat mai ales ca la finish GNT a pus mana pe tel si a dat telefon. Trecand peste astea eu am demostrat momentan ca nu a furat startul. Sper ca o sa vina si finishul ca sa nu va mai aud. Si dupa ce s-a consumat toata faza au zis ca o sa se faca la libere si sa zis ok iar in 5 minute a disparut. Am teminat faza cu GSI si GNT. Acuma atzi pus fufele alea sa dea startul care erau varza au ztinut steagurile sus vreo 15-20 sec mai aveam putzin si terminam Kerosenul :) prieteni stiu de ce. Iar a trea faza controversate din partea clubului nostru ca pe mine asta ma intereaseaza nu vreau sa arunc toate fazela care s-au intamplat ca sunt o mie, ce pana mea a cautat RDV la finish pe banda stanga, Vroia bara nou sau care a fost faza ca nu intzeleg. RVR a franat si am pe milmuletz cand la finish sa bagat in spatele adversarului ca sa tereaca. |
Quote:
|
eu nu stau sa ma bat cu pumnul in piept..vad ca tu ..tot dai exemplu ca ati organizat si ca ati facut...scz..dar ..noi cat avem,...nici 1 luna..dar stai calm..ca urmeaza pe viitoare..voi dupa cat timp ati organizat prima cursa...asa ca te rog eu ..nu mai spune nimic..si nu a depus contestatie..ca omu a fost fairplay..a zis da ma hai ..lasa asa..dar ne dam la libere(care nici nu au existat) sa vada lumea care e mai bun!!si ..GNT a plecat..dupa ce a spus ca se da!! ce demonstreaza asta?
|
Quote:
|
Quote:
Reconand organizatorilor calm si sa trateze fiecare problema in parte cu obiectivism macar acum in ceasul +24. Sa noteze fiecare contestare sa dea explicati la ffiecare in parte si gata se termina usor totul. |
Quote:
|
Nu va suparati pe mine dar intrebarea mea inca a ramas in picioare...
Cum s-a desemnat cistigatorul de la grupa F??? L-as ruga pe MDN-ul sa raspunda... sau un organizator. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari inca odata .. si la mai mare ;) ... bravo ;)
|
pai...asa ziceam si eu...!!
SANATATE LA PASARI ! :)))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning