Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Fashion, Hair styles, clothing & other stuff (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/16670-fashion-hair-styles-clothing-and-other-stuff.html)

metal_militia 17-10-06 21:00

Re: Fashion, Hair styles, clothing & other stuff

la costume ce model se mai poarta??...k sunt in delema mare :-P simplu, cu dungi subtiri, cu dungi groase etc.
ma tot uit pe siteuri la marii creatori si nu prea au costume elegante, mai mult casual :rolleyes2

Tataee_^ 18-10-06 19:36

Haideti oameni buni, nu bagati si voi ceva poze, cu haine, frizuri, ce va noua, sau sunteti demodati :lol: :lol:

Bmwaldo 20-10-06 17:24

http://www.men.style.com/fashion - sa va mai informati :D
-- la mine sta la favorites :lol:

RA_2fast4u 24-10-06 21:20

Quote:

Originally Posted by Walderrama (Post 592468)
http://www.men.style.com/fashion - sa va mai informati :D
-- la mine sta la favorites :lol:

ala om =))

edit: ma jur de ma prind care-i poanta cu site-u ala :)) ca nu vad numa bosorogi in haine najpa =)

Tataee_^ 24-10-06 21:26

Nu mi se pare nik interesant in site-ul ala, site destul de fain mai e www.kenvelo.ro

metal_militia 24-10-06 21:30

e foarte interesant siteu dat de walderama daca stii ce vrei...nu kenvelo la fel k tot satu' :rolleyes2 ...sunt haine adevarate facute de creatori adevarati, nu carpe 8)

RA_2fast4u 24-10-06 21:55

Quote:

Originally Posted by Tataee_^ (Post 597602)
Nu mi se pare nik interesant in site-ul ala, site destul de fain mai e www.kenvelo.ro

nu-mi place deloc kenvelo ;) nici odata nu mi-a placut nici chiar cand a aparut in cj si totzi "jmecherii" se imbracau din kenvelo ca deh ca ii de "firma" blugi ce am mai gasit pe la ei in rest is cam varza... in strainatate kenvelo e o frima de nimica... de duzina... pt cei saraci... la noi daca te imbraci din kenvelo esti smecher... :|

Bmwaldo 24-10-06 22:37

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 597656)
nu-mi place deloc kenvelo ;) nici odata nu mi-a placut nici chiar cand a aparut in cj si totzi "jmecherii" se imbracau din kenvelo ca deh ca ii de "firma" blugi ce am mai gasit pe la ei in rest is cam varza... in strainatate kenvelo e o frima de nimica... de duzina... pt cei saraci... la noi daca te imbraci din kenvelo esti smecher... :|

kenvelo e din israel ... de acolo se trage...e o firma reprezentativa pt ei ...

tu daca spui ca e o " firma de nimica " ... ce ti se pare interesant ?
din cate observ... din site`ul pus de mine tie ti se pare de bosorogi Calvin Klein .. Dior Homme ... Emporio Armani ... si etc... tind sa cred .. ca nu imbracamintea de la nike / kvl / etc... sa "cladit " prima data in moda ...

sa inteleg ca pe la 17 - 18 ani .. iti faci propriul stil .. nu mai te imbraci cum vezi la x si y ..
eh .. fiecare cu parerea lui ..

RA_2fast4u 24-10-06 22:48

Quote:

Originally Posted by Walderrama (Post 597729)
kenvelo e din israel ... de acolo se trage...e o firma reprezentativa pt ei ...

tu daca spui ca e o " firma de nimica " ... ce ti se pare interesant ?
din cate observ... din site`ul pus de mine tie ti se pare de bosorogi Calvin Klein .. Dior Homme ... Emporio Armani ... si etc... tind sa cred .. ca nu imbracamintea de la nike / kvl / etc... sa "cladit " prima data in moda ...

sa inteleg ca pe la 17 - 18 ani .. iti faci propriul stil .. nu mai te imbraci cum vezi la x si y ..
eh .. fiecare cu parerea lui ..

imi retrag cuvintele in legatura cu acel site... m-am uitat superficial si chiar la inceput erau niste bosorogi si am dat si eu la plezneala ;) acuma m-am uitat mai bine prin el si m-am inselat in ce am zis ;)
ce vrei sa zici prin "tu daca spui ca e o " firma de nimica " ... ce ti se pare interesant ? " ori ce ar fi eu tot raman la parerea ca kenvelo nu e o firma deosebita... mie personal nu pre imi plac hainele de la ei... ori cum nu are rost sa ma repet ca am mai spus mai sus ;)

Bmwaldo 24-10-06 23:17

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 597745)
imi retrag cuvintele in legatura cu acel site... m-am uitat superficial si chiar la inceput erau niste bosorogi si am dat si eu la plezneala ;) acuma m-am uitat mai bine prin el si m-am inselat in ce am zis ;)
ce vrei sa zici prin "tu daca spui ca e o " firma de nimica " ... ce ti se pare interesant ? " ori ce ar fi eu tot raman la parerea ca kenvelo nu e o firma deosebita... mie personal nu pre imi plac hainele de la ei... ori cum nu are rost sa ma repet ca am mai spus mai sus ;)

nu pwp in fwnd kvl`u .. nici pe mine nu prea ma atrage... era ca fapt divers... fiindca .. au stiut sa isi acapareze anumite calitati .. pe cand Ro ...care " cica " era buna la asa ceva pe timpu` lu ceasca .. din auzite ... nu a reusit sa faca nimic pe latura dezvoltarii comertului .. cu haine ... asta ma intriga... anyway sa apreciem israelienii ...
asta se numeste dezvoltare... in fine .... fiecare cu gusturile lui ... stilul si preferintele lui ...

orlando 28-10-06 16:03

Quote:

Originally Posted by Walderrama (Post 597800)
nu pwp in fwnd kvl`u .. nici pe mine nu prea ma atrage... era ca fapt divers... fiindca .. au stiut sa isi acapareze anumite calitati .. pe cand Ro ...care " cica " era buna la asa ceva pe timpu` lu ceasca .. din auzite ... nu a reusit sa faca nimic pe latura dezvoltarii comertului .. cu haine ... asta ma intriga... anyway sa apreciem israelienii ...
asta se numeste dezvoltare... in fine .... fiecare cu gusturile lui ... stilul si preferintele lui ...

mie imi plac budigaii cu inimioare si cu cupidon pe ei...mai imi plac sosetele cu manseta si butoni...
ma imbrac din rahova si din big berceni frate...made in europa...

acu lasand gluma la o parte...imi plac anumite chestii de la kenvelo...nu toate...imi plac adidasi puma...si cam tot ce este in Pull and Bear...

Bmwaldo 30-10-06 23:41

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 602035)
mie imi plac budigaii cu inimioare si cu cupidon pe ei...mai imi plac sosetele cu manseta si butoni...
ma imbrac din rahova si din big berceni frate...made in europa...

acu lasand gluma la o parte...imi plac anumite chestii de la kenvelo...nu toate...imi plac adidasi puma...si cam tot ce este in Pull and Bear...

nu prea are adversar... :D :D :D

SHOGUN-A8 31-10-06 00:00

where ze fuck is pull and bear?
:| sry k-s cam padurar, dar sunt nou pe aici :)

RA_2fast4u 31-10-06 08:12

mie imi trebuie adidashi :(( da nu am gasit ceva ce sa imi placa in mod deosebit numai in puma... da ceea ce imi place mie ii de la 4 mil juma in sus... si sincer nu ma indur sa dau atata pe o pereche de adidashi care ori cum peste 2 luni deja trebuie sa ii schimb :/

Tataee_^ 31-10-06 10:20

E bine macar ca ti-ai gasit, dar eu am cautat in bucuresti, Brasov, Craiova ( aici e durere, nici macar reprezentanta Adidas, Nike, Puma nu exista ) .
In Bucuresti unde se pot gasi adidasi inafara de Unirea, Intersport, si repr Adidas
si Nike de langa Ase? Ca eu nu sunt din Buc si nu am de unde stii :oops:

All times are GMT +2. The time now is 06:41.

- Copyright 2026 4Tuning