![]() |
Re: Fashion, Hair styles, clothing & other stuff
la costume ce model se mai poarta??...k sunt in delema mare :-P simplu, cu dungi subtiri, cu dungi groase etc.
ma tot uit pe siteuri la marii creatori si nu prea au costume elegante, mai mult casual :rolleyes2 |
Haideti oameni buni, nu bagati si voi ceva poze, cu haine, frizuri, ce va noua, sau sunteti demodati :lol: :lol:
|
http://www.men.style.com/fashion - sa va mai informati :D
-- la mine sta la favorites :lol: |
Quote:
edit: ma jur de ma prind care-i poanta cu site-u ala :)) ca nu vad numa bosorogi in haine najpa =) |
Nu mi se pare nik interesant in site-ul ala, site destul de fain mai e www.kenvelo.ro
|
e foarte interesant siteu dat de walderama daca stii ce vrei...nu kenvelo la fel k tot satu' :rolleyes2 ...sunt haine adevarate facute de creatori adevarati, nu carpe 8)
|
Quote:
|
Quote:
tu daca spui ca e o " firma de nimica " ... ce ti se pare interesant ? din cate observ... din site`ul pus de mine tie ti se pare de bosorogi Calvin Klein .. Dior Homme ... Emporio Armani ... si etc... tind sa cred .. ca nu imbracamintea de la nike / kvl / etc... sa "cladit " prima data in moda ... sa inteleg ca pe la 17 - 18 ani .. iti faci propriul stil .. nu mai te imbraci cum vezi la x si y .. eh .. fiecare cu parerea lui .. |
Quote:
ce vrei sa zici prin "tu daca spui ca e o " firma de nimica " ... ce ti se pare interesant ? " ori ce ar fi eu tot raman la parerea ca kenvelo nu e o firma deosebita... mie personal nu pre imi plac hainele de la ei... ori cum nu are rost sa ma repet ca am mai spus mai sus ;) |
Quote:
asta se numeste dezvoltare... in fine .... fiecare cu gusturile lui ... stilul si preferintele lui ... |
Quote:
ma imbrac din rahova si din big berceni frate...made in europa... acu lasand gluma la o parte...imi plac anumite chestii de la kenvelo...nu toate...imi plac adidasi puma...si cam tot ce este in Pull and Bear... |
Quote:
|
where ze fuck is pull and bear?
:| sry k-s cam padurar, dar sunt nou pe aici :) |
mie imi trebuie adidashi :(( da nu am gasit ceva ce sa imi placa in mod deosebit numai in puma... da ceea ce imi place mie ii de la 4 mil juma in sus... si sincer nu ma indur sa dau atata pe o pereche de adidashi care ori cum peste 2 luni deja trebuie sa ii schimb :/
|
E bine macar ca ti-ai gasit, dar eu am cautat in bucuresti, Brasov, Craiova ( aici e durere, nici macar reprezentanta Adidas, Nike, Puma nu exista ) .
In Bucuresti unde se pot gasi adidasi inafara de Unirea, Intersport, si repr Adidas si Nike de langa Ase? Ca eu nu sunt din Buc si nu am de unde stii :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:41. |
- Copyright 2026 4Tuning