![]() |
Re: Renault 5 GT Ph1 87 vs Clio Sport 2005...nu pot sa il prind
cam ce performante are acel r5 de la craiova? un 0-100km/h un 400m (ceva destul de real nu cele de la LR) ... sau un etalon ce masini a batut cu cat etc..
|
Quote:
|
maine se va desfasura inca un episod,de data aceasta in cadrul legal,Clio Sport 2.0 180CP versus 5GTT 1.4 115CP...sper ca Suceava sa aduca victoria in tabara mea.
|
Quote:
|
sal dragos sunt catalin cu clio sport ne intilnim vineri seara , imi pare rau ca nu sa putut la Suceava dar ma grabeam si am luat-o urit de la gti 5 am plecat foarte prost oricum masina e foarte tare si nu stiu daca il pot face decit daca greseste proprietarul , oricum vineri dupa 10 esti invitatul meu si tot respectul pentru masinuta ta
|
apropo am schimbat electronica dar in afara de faptul ca nu mai e limitata la 7.000 rot/min mare dif nu este
|
De ce?Spera sa bata R5 de la Craiova?Sincer ..... cred ca nu are sanse.....parerea mea.
__________________ mda nu-l subestimati pe kwx-ul ca intotdeauna a venit cu surprize pa masura sezonului...deci va fi ''greu'' si de data asta!!! have fun |
Ce se intampla momentan cu R5-ul lui Johnny?Are vreo solutie la imposibilitatea deplasarii in diferite locatii?Am inteles ca nu mai are drept de circulatie,ar fi pacat ca o masina ca aia sa stea in parcare doar pentru asta...Imi place masina lui,cel putin la Baneasa m-a impresionat mult modul in care alearga.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning