![]() |
Re: Cielo Korea Dj 09 HTB
Quote:
|
Quote:
|
Gaurile date cu spiral de 5 si ledurile intra un pic fortate parca. Pune poze cu ele noaptea sa vedem :) Oricum, m-am hotarat... le fac si eu la fel :oops:
Apropo, in afara de leduri si rezistente ai mai folosit ceva? |
Quote:
|
Am ceva mai bun :) batoane de lipici din ala la pistol :) Oglinzile le-am mai desfacut cand le-am vopsit, ma descurc cu ele :) Mersi pt hint-uri!
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
hai sa va arat cateva poze cu ia spalata ...sa vedeti ce bine dau ledurile an oglinzi
|
Frumos a iesit! zici ca e nou din fabrica!
|
Quote:
|
Daewoo Cielo a avut la bază platforma folosită pentru a doua generaţie Opel Kadett sau a treia generaţie Opel Astra. Īnaintea īnceperii producţiei lui Cielo, Daewoo a vāndut pe piaţa australiană şi asiatică modelul Daewoo 1,5i, care era īn mare parte a doua generaţie a lui Opel Astra. Modelul Cielo / Nexia a fost scos din producţie īn 1997, acesta a fost īnlocuit de Lanos şi Nubira.
Din cate stiu ulmiul an e 96 cand s-au fabricat in Koreea |
ti-as iesit super bine partea cu oglinzile, felicitari! imi place cum arata :D bafta in continuare la modificari... :lol:
|
Quote:
|
mersi apreciez :
|
Intervin si eu.....masina e frumoasa...chiar imi da impresia ca e de koreea ...oricum ce conteaza...conteaza sa iesi cu ea pe drum si lumea sa se uite 8)
Dar a ta pare chiar de coreea...continua cu infrumusetarea..va iesi super...pun pariu.. P.S. :apropo mike...chestia aia cu discursul lui dragos...era luata tot de pe forum...si totusi...offtopic..ai remarcat bine :shock: Am si inca o intrebare pentru cunoscatori....daca s-a oprit productia inainte de 2000....cielo executive 1.6 16v din ce an mai e ca doar e mai nou de 2000 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning