![]() |
:? pune ma ... nu te lasa tu intimidat de astia undercover!
|
pune man toate pozele (aproape toate :wink: ) ca pana acuma am fost in 3/5, vreau sa ii vad si pe altii. dar pune poza aia cand stateam eu cu speedy, cioli, si nu mai stiu cine :oops: , cu toata bautura in brate. :wink:
|
si cu Speedy5 :lol: parca :?
|
dar numai florin a facut poze ?
parca avea si nOname (andreea) aparat :roll: in orice caz , pls nu puneti pozele alea in care m-am facut de cacao :bat: |
2 Attachment(s)
mai vin cateva perle
|
5 Attachment(s)
altele
|
5 Attachment(s)
tu ai vrut-o nonamee, asa ca minunati-va...
povestea lui Speedy :ihearu: 5 priviti ce figura pe Speedy5, cat se-ncoarda in poza 1 :oops: :twisted: :P 1 inceputul :hug: 2 dupa ceva timp :dance: 3 flagrantul :drunk: 4 disperarea :bunch: 5 final fericit :joy: The End bagabontzilor, nici chiar asa... |
it wasn't me :P
|
am auzit ca fiecare persoana are in lumea asta cate o sosie :twisted: :?:
sa fie oare.... |
anunt :
sambata ora 20 00 ne intalnim la statia la 18 sau care ii ala si merem la chef la mihai unde am mai fost si pana acuma ziua mea |
In statia lui 13 de la ocico :?:
|
cati ani faci ?
14 ? :twisted: :P |
Scuze cioli dar nu pot veni!!! La Multi Ani!!! si fa ce faci sa iti iei BMW-ul ala de care ai zis!!!hai ca ne auzim. SEE YA!!! Salutari din Italia!:D :D
|
La Multi Ani Cioli ! :drunk: :drunk: :drunk: ,sa ai parte de cele mai faine masinia cu multi hp under tha hood & many girlz :wink: :wink:
|
sper sa pot veni.
sa va luati spray anti politai sa nu mai dea aia peste noi :) La multi Ani cioli man !! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning