![]() |
:lol: Merci Eliza. Ce-ai compus acolo :wink:
G-Zpott: merci ba :) |
La multi ani Gabi :!: :!: Sa ai numai bucuri in viata , sa ti se implineasca toate dorintele si multe curse inainte :!:
La multi ani pentru toti mihailii si gavrilii de aici carora le urez multa sanatate si sa li se indeplineasca tote dorintele din viata :!: :!: |
La MuLtZi AnI GaBi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:P :P :P :P |
La multi ani Gabi si Kitana ! Sa aveti parte de tot ce va doriti !
|
LA MULTI ANI TOTO(DJ10BOD From Ghost Racing Team ! :lol: ) SI TOT CE-TI DORESTI ! :lol: :lol:
|
Gabi, LA MULTI ANI si din partea mea si a Ceciliei!!!
|
Acum am vazut ca era si ziua Kitanei, asa ca LA MULTI ANI inca odata, tot din partea mea si a Cecilei! :D LA fel si pt. Toto, pe care nu cred ca-l cunosc dar este comembru al Ghost Racing!
|
uite-l ma ca traieste :D bravo mikey.. ai revenit printre \"netishti\" :lol:
Multzi ani TOT.. si kitana.. tot ce va doritzi.. sa vi se implineasca.. ;) |
Re:
Quote:
|
scuze frate :( :cry: dar sunt foarte stresat in ultimul timp.. sa ajungi ceea ce-tzi doresti.. shi sa te ocupi cu ceea ce-tzi place.. bafta ;) inca odata sory :(
|
La Multi Ani Liv si tot ce-ti doresti , sa ai parte de tot ce e mai bun in viata si sa fii fericit ! :wink:
|
HB Liv!
|
LA MULTI ANI ALIN(ALN-u)!!!! sa ai parte de multe bucurii si de tot ce e mai bun in viata ! sa fii fericit si sa iti mearga bine masina , sa castigi cat mai multe curse(de indemanare si viteza :lol: ) si sa porti placutele Ghost Racing Team :lol: :lol: :lol: :lol: !!
|
La multi ani Aline !
|
Mersi Alex si Gabi, ma bucur ca s-a gandit cineva si la mine
Pentru asta am facut topicu' :wink: - Gabi |
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning