Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   High Speed Drivers (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/165658-high-speed-drivers.html)

Rac3r 21-03-10 12:28

Re: High Speed Drivers

Cu statia e cam nasol.arati ca o masina teleghidata:)),plus ca am auzit ca au aparut detectoare pentru radarele astea noi,costa ce-i drept de la 7 mil in sus,dar se merita ca economisesti benzina si nervi:D

Kenzo4Boss 21-03-10 12:52

Quote:

Originally Posted by Rac3r (Post 3205516)
Cu statia e cam nasol.arati ca o masina teleghidata:)),plus ca am auzit ca au aparut detectoare pentru radarele astea noi,costa ce-i drept de la 7 mil in sus,dar se merita ca economisesti benzina si nervi:D

eu folosesc statie de tir de cativa ani , sincer sa fiu nu fac 10 detectoare cat statia asta. si m-a ajuns 4 mil statia cu antena si talpa de magnet.cu statia stii orice miscare a radarelor,daca stau intr-un loc si pleaca in alt loc , sunt la curent cu orice , pe cand cu anti-radaru poti sa dai buleala,adik fazele cand ii da drumu la radar in fatza ta . deci statia ramane sfanta :PP

Rac3r 23-03-10 09:47

din cate am auzit in monitorul de botosani,noile radare apar la noi abia la sfarsitul saptamanii,asa ca apasati acceleratia tare cat mai puteti ca apoi o sa stam ca pe ace:))

3Xtreme 28-03-10 21:50

Imi pare rau sa te anunt, dar au aparut deja de vreo 2 zile.
Acum ca s-a mai incalzit, asteptam sa mai apara si cei care au cam lipsit in ultima vreme de la intalniri. Cat de curand v-a mai fi o mica filmare;)

koket 28-03-10 22:07

la urmatoarea sunati-ma din timp si vin:D

Rac3r 30-03-10 17:37

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 3227993)
Imi pare rau sa te anunt, dar au aparut deja de vreo 2 zile.
Acum ca s-a mai incalzit, asteptam sa mai apara si cei care au cam lipsit in ultima vreme de la intalniri. Cat de curand v-a mai fi o mica filmare;)

E oficial:?:ai vorbit cu baetii sau va fi propunerea apoi filmarea:?:oricum ar fi eu abia astept,poate e vacanta asta sa pot participa si eu lejer si sa fie multi care sa participe,oricum ar fi o sa fie o munca grea de convingere si organizare:lol:

askhy 02-04-10 10:16

Fie ca bucuria invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi!

Echipa Full Throttle racing team va ureaza Paste fericit!

3Xtreme 07-04-10 00:13

Din pacate vremea ne-a cam stricat o parte din planuri. Asteptam sa vedem weekendul asta daca avem vreo sansa.

Rac3r 13-04-10 17:54

s-a dus si ideea cu filmare pe perioada asta:)),deacum trebuie sa asteptam pana la vara sa se adune toti,oricum ne-am dat seama de ce camera ne trebuie,DVD camera m-a dezamagit total la calitate:(

3Xtreme 15-04-10 21:24

O mica prezentare a ceea ce a fost si ce urmeaza:arrow:
HighSpeedDrivers part 2 teaser
Sper ca v-a placut;)

Rac3r 21-04-10 17:26

voi ce a-ti mai auzit?Duminica asta cox-urile mai organizeaza ceva?...ca totul e intr-o mare ceata,ba se tine ba nu se mai tine si vreau sa stiu concret:D

3Xtreme 21-04-10 17:30

Nu se mai tine. S-a amanat. Mi se pare ca e din cauza ca nu dau astia autorizatie.
Eu am vorbit cu cei de la 4tuning sa ne ajute ei sa facem ceva la vara si vreau si eu sa vad locatia asta unde ziceau ei ca vor sa faca. Daca e buna, poate o sa organizam si gazduim mai multe evenimente decat ne-am inchipuit;)

3Xtreme 07-06-10 17:07

7 Attachment(s)
Locatia de care vorbeam am vazut-o doua zile la rand. Drfit, distractie, fum si multe cauciucuri distruse. Nu a fost ceva organizat precum evenimentele normale, ci doar niste antrenamente cu drift taxi si spectatori din inprejurimi. Monopol din partea ursilor " de-a latu' " in aceste doua zile. Rezultatul: cateva poze si muuulte filmari... Aici aveti o selectie de poze. Primele 3 sunt si facute de mine, celelalte 4 sunt facute de ALX, dar modificate de mine. Urmeaza in curand si cateva filmulete editate.

3Xtreme 07-06-10 17:17

16 Attachment(s)
Mai pun si cateva poze needitate in cazul in care nu v-ati saturat:D Majoritatea au fost facute de ALX si vreo doua si de mine.

Rac3r 08-06-10 10:42

a fost frumoasa ieseala la invarteala,dar cea mai buna parte era ca domnii agenti de politie nu au avut ce sa ne faca atata timp cat eram pe proprietate privata:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 17:40.

- Copyright 2026 4Tuning