![]() |
Re: Nubira 1 - NT-98-ADU
Dap, in luna August sau Septembrie.;)
|
adu ai mai gasit lupa??? eu maine ma duc pe la un prieten care lucreaza la o dezmembrare de masini poate gasesc ceva pe la el
|
3 Attachment(s)
Din pacate nu. Am rugat un prieten sa-mi aduca cum apare ceva trantit prin service.
Am mai facut rost de 2 faruri care arata destul de bine. Daca te intereseaza, discutam.;) |
sal eu am farurile mele noi pe masina vreau doar sa le pun lupa
|
6 Attachment(s)
Gata cu suspensia. Au venit jantele pentru alt look. Urmeaza semnale pe aripi si exteriorul, pe moment, ramane asa. Interioarul asteapta:twisted:
|
Superb 8) bv si pana la urma ce arcuri ai pus pe spate :rolleyes2 :?:
|
Nu stiu de ce masina sunt. Am dat un arc de la masina unui prieten care lucreaza intr-un service si mi-a adus doua identice, numai ca au mai putin cu 2 spire fata de cele originale. Spatele e ok. Fata este insa rigida si cred ca voi inlocui arcurile de Golf sport cu ceva mai omenesc.:-)
|
mda eram curios de la ce masina sunt...dar oricum arata super Felicitari pacat ca o dai...sau te razgandesti :D
|
1 Attachment(s)
Pe mine, nu m-a interesat de ce sunt atata timp cat da bine pe masina. Asa ca fapt divers, ma interesez si-ti spun. De vandut, o voi vinde prin vara. E super buna, insa revin la prima dragoste: BMW:-D un E39 523i care este inca in familie, ma incanta.
|
jantele sunt super. cat ai dat pe ele si de unde? felicitari pentru modificarile cu bun gust si cu cap ;)
|
Jantele sunt cumparate de noi de la www.RedZoneTuning.ro, au costat 1040ron si sunt League Sport Performance.
|
sal adu ce mai faci??ai mai gasit ceva eu ti-am trimis lupele de m3 azi prin baietii de la katana poate reusesti ceva. mi-am facut rost si de 2 calculatoare xenon de bmw seria 1 acum mai trebe farurile :d
|
Am sa-ti montez lupele care le-ai trimis indiferent daca merg ok sau nu. Se pare ca nu intelegi ca nu tot ceea ce se numeste lupa se poate monta din 2 motive: ori nu intra in far, ori disperseaza lumina aiurea.:!:
|
eu ti le-am trimis sa vezi dak sunt bune
|
Quote:
Ps. ai nr meu pe prv ! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:11. |
- Copyright 2026 4Tuning