![]() |
Re: E36 - 316i compact
1 Attachment(s)
Quote:
totusi !!! hai sa anulezi bandouri merge,sa faci o prelungire merge !!! sincer pisica asta mie imi place mult de tot !!!:D dar nu este pe gustul tuturor ! |
Parerea mea e ca ar trebui sa ii pui si praguri:-)
|
slab :)))
|
1 Attachment(s)
in sec
|
Quote:
zi cat te-a ars sturimexu ca tre sa imi pun si eu alta finala ? |
Quote:
|
Quote:
culoarea laguna seca prinde bine e36 !!! mult mai bine decat Candy Green !!! Daca nu prindea bine nu se punea Laguna seca pe Bmwuri din anii 90 incoa' !!! nu a zis nimeni ca ce este facut la Bucuresti este mai bun !!! dar nici ce a facut plank nu "ie" bun!!! |
Quote:
de culoare nu zic nimic iar de masina, zic si eu ceva, jantele is three face tuning italia, in realitate nu arata bine, au o burta spitele care arata foarte urat poza face totul, dar nu intelegeti, "reclama buna vinde bine" :D rabdare ca o sa fie si poze profi cu pimpu asta e36 :) |
Quote:
zi lu plank sa vina cu masina in Bucuresti...garantat cum se lasa seara ramane fara barA:D dar defapt stai ma sa gandesc mai bine :rolleyes2 cine Dreacu ar fura asa bara??? NIMENI :rolleyes2 ! |
de ce sa ramana fara bara?
sau stii tu cum e prinsa bara lui? interesant |
Quote:
|
ba eu chiar nu va inteleg pe nici unu ...
de ce va sparcaiti pe voi atat la cum arata masina ? mergeti voi cu ea ? va e voua rusine ca e a voastra ? lasati omu in pace sa faca ce vrea cu ea , sunt banii lui , timpu lui .. nici eu nu sunt adeptu la ce a facut el , dar daca lui ii place tot respectu ! nu te poti caca in gusturile omului. |
multumesc multumesc pt sustinere
corect ce va cacatzi voi in munca mea...eu ma plimb cu verzatura, ca voua nu va place e alt ceve... poate nu va place voua, da si altzi au zis k pamantu e plat si io omorat pe altzi care ziceau altfel ....tragetzi voi concluzia si ma....cum te-ai gandit tu ca sa nu elimin bandourile de pe bara...daca pe usi nu m-ai am bandouri?...si daca nu se poate cum a zis si tupeu...daca nu sa poate...crezi k eu mi-am prinso cu gumite turbo, si cu bride? masina abea de cateva zile are numere, abea a fost vopsita, mai urmeaza f multe facute la masina, dar is sarbatori, ii criza, si multe alte chesti care incetinesc anumite chetsi si nu apar dintr-o data pe masina...asa k luatzima usor |
Iti urez multe succesuri cu acest proiect pe viitor !!! :lol: !
|
multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:34. |
- Copyright 2026 4Tuning