![]() |
Re: [My Scoot] Gilera Runner (rock_angel)
mersi mult @norbi...
bun...deci..am luat runneru inapoi..si dupa cateva ore am inceput sa fac cate ceva la el..... era intr-o stare jalnica...sticker cu nike pe gemuletu' ala de la ghidon....stickere cu flacari pe laterale....vopsit foarte prost(cand am dat jos stickerele s-a luat si vopseaua) m-am interesat de piese.... astazi am inceput sa smirgheluiesc carenele.... ce voi face la scuter: ambielaj nou set nou variator(malossi sau stage 6) ambreiaj(malossi sau stage 6) si o vopsea noua:D |
baga si tu niste poze cum arata inainte...
|
1 Attachment(s)
si o poza cu runneru:cry:
P.S: am uitat sa spun ca saua era imbracata intr-un material care seamana cu vesta gunoierilor:lol: si ca la semnalele fata e pusa plasa din aceea de metal:lol: |
wow... si'a scris si numele: "GEO"..frumos
|
frate asta e runneru tau ? adica ala cu carena portocalie ? esti fff daca ai acceptat sa reschimbati astea. In primul rand principiul schimbarii este acesta : cum ti l-am dat asa mi-l dai
I l-ai dat portocaliu l-ai luat gri in dungi cu seaua intreaga sea de gunoier eu cand ajungeam la fatza locului i dadeam cu runneru in cap si i spuneam sa il aduca pe ala care i l-am dat. Ai facut o mare prostie cine stie ce piese a schimbat in el ;) Nu frate nu facem nimic mi-l dai cum ti l-am dat asa si eu cu genericu tau. Daca tu iai dat runeru cu roti in 7 spite si el til aducea in 3 tot acceptai ti-am zis ca esti copil si ca ai o varsta mai mica dar tu te crezi cine nu esti defapt... |
1.frate..am facut ce am vrut..si eu imi vroiam runneru inapoi..ca nu mai e in aceeasi stare...asta e
2.iar nu poti intelege...e diferenta intre noi de 1 an-1an si ceva..nu sunt cu mult mai mic decat tine 3.acum chiar pastrez runneru..am vorbit cu mecanicu'....a zis ca se rezolva..tot el mi-l si vopseste P.S: mersi pt. numaru ala...era al lui:) |
@rock_angel nu trebuie sa te superi asta este coneptia mea , sti bine dc ne-am certat nu st sa respecti pe altii cat despre numar ma bucur ca te-am putu ajuta sper sa nu ai probleme cu piesele din-nauntru...Dar eu in locu tau nu acceptam reschimbarea....
|
Man, eu iti urez bafta cu el, ca ai ce lucra la el, daca vrei sa il faci frumos. A fost intr-o stare foarte buna cand l-ai dat. Mai ales porotcaliul ala care era foarte frumos, dar acum, pozerle vorbesc. Ce l-a apucat pe ala de s-ia batut joc de runneru asta asa? vopsit si tapitat cu veste reflectorizante :shock: Si un NIKE hand made, si numele lui, e penal. Sper ca sa faci cu cap ceea ce vei face la el, si sincer cred ca va iesi ceva frumos. Bafta, ca ai nevoie ;)
|
3 Attachment(s)
astazi am iesit cu scuteru..am fost si pe la @blue.e46...:lol:
din pacate scuteru cam face figuri..cateodata nu sare de 30-40..:cry:.... cateva poze de azi: |
pacat....
oare il mai scoti la lumina? |
Trebuie pus serios la punct!
Pentru ca nu arata prea bine si daca ai probleme si la partea mecanica si mai nasol! |
probleme avea si inainte(trebuie schimbat ambreiajul)
si da..il mai scot la lumina.....cu greu..dar..asta e:sad: |
Intr-adevar necesita multi bani sa il pui pe picioare dar daca il faci ca la carte o sa iasa ceva frumos ;)
|
6 Attachment(s)
P.S: cateva poze de azi:
|
new: ambreiaj stage 6 sport pro:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning