Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Astra J vs Golf VI (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/163800-astra-vs-golf-vi.html)

22VIN 13-05-10 21:41

Re: Astra J vs Golf VI

Quote:

Originally Posted by MariusMKV (Post 3355594)
am cu actualul G5 vreo 180k km si nu am schimbat nici macar un bec la ea si nu ca nu am vrut , pur si simplu nu este nevoie.

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 3357882)
1. Exagerezi ! Si mie imi place opelul dar nici vw nu-i mai prejos..eu macar sunt corect si zic da frate..opel castiga la asta asta si asta.
2. Becul nu e consumabil ?

Eu nu exagerez. Omu' a zis asa. Nu vezi ca in postul #86 se contrazice singur?:lol:
Si n-am zis ca VW e mai prejos ca Opel. Ba chiar e o concurenta enorma, dar in ochii mei Golf6 nu este mai presus de Astra J. Asta nu inseamna ca se aplica si pentru restul modelelor.

MariusMKV: inainte nu saream de cur in sus la o comparatie Opel vs VW, dar incrancenarea fanilor VAG m-a determinat sa fac si eu la fel.
Nu inteleg de ce-ti place sa ma ataci personal, cu educatia sau cu varsta. Crezi ca daca ai 6 ani peste mine automat ai si 2 perechi de c*aie? Las-o mai moale, ca aici se vede cine-a fost invatat de parinti si cine nu, daca tot vorbim despre asta; desi e penibil.

MariusMKV 13-05-10 23:27

Am zis ca am dat jos becurile cu care a venit masina si am pus blue vision pt ca au o lumina mai rece; acestea din urma s`au ars si le`am pus pe cele originale..
Ai votat Opel pt ca detii un model si esti multumit de el nu ?! Daca ai fi avut mai multe probleme cu el si ti`ar fi dat batai de cap l`ai mai fi votat?
Cand am zis ca nu am schimbat nimic m`am referit la partea mecanica.. nu cred ca se ia in calcul anumite neplaceri ( lovit caine si schimbat grila din mijloc de jos sau ca mi`a spart un dobitoc stop`ul si l`am inlocuit )

dolb 13-05-10 23:32

Eu am votat Golf.
Am avut astra am fost super multumit de el, am golf sunt multumit insa am avut si cateva probleme cu el, dar per total niciodata un astra nu o sa fie peste golf ( in acelasi nivel de dotari..) . Un golf este mai bine finisat si in interior si in exterior decat astra, insa astra castiga la capitolul fiabilitate si pret de achizitie mai mic.
Opel astra este un best-buy pt tineret

22VIN 14-05-10 13:30

Quote:

Originally Posted by MariusMKV (Post 3358461)
Ai votat Opel pt ca detii un model si esti multumit de el nu ?! Daca ai fi avut mai multe probleme cu el si ti`ar fi dat batai de cap l`ai mai fi votat?

Detin 2 modele si sunt super multumit, dar daca nu mi-ar fi placu modelul n-as fi votat. Compara modelul precedent de Agila cu orice concurent al ei, sa vezi ca nu l-as fi votat niciodata, sau Meriva cu alt concurent.
Faptul ca sunt foarte multumit de modelele pe care le detin imi da o oarecare incredere sa cumpar un Opel, dar asta nu inseamna ca pentru mine Opel e cea mai tare companie.
Si daca mi-ar fi dat batai de cap, tot as fi votat, nu inseamna ca daca un model mai vechi e prost si ultimul model e la fel. Asta se aplica si pentru noua Astra, si asta incerc si eu sa explic, nu se aseamana cu NIMIC din ce-a facut Opel pana acum. Deci sa zici ca Astra H e nasoala => Astra J e la fel e total gresit.

Asta-i problema cu fanii VAG, dupa cum zici si tu, daca esti multumit de un model al unei firme, gata, inseamna ca e cea mai tare masina.
Fa o comparatie intre Astra J, Mazda 3 si Subaru Impreza; ghici daca as mai alege Astra.

BMnWA 15-05-10 00:15

nu stiu daca poate fi mai fiabil un astra decat un golf. Am vazut astra cumparata noua din reprezentanta si dupa 5-6 luni i-a cazut volanta la 9000 km . Masina cu 0 km

MariusMKV 15-05-10 09:07

Stiu pe cineva care are un S din 2007 si pana acum a avut probleme cu magazia de CD si un rulment de pe fata.. asta nu inseamna ca sunt cele mai panarame masini.
Depinde de noroc..

BMnWA 15-05-10 10:09

cer este ca la modelele vechi nu auzeai chestii de genu din nici o parte, nici opel nici audi nici mercedes.. Astea noi sunt prea complicate,cu prea multa electronica in ele..

22VIN 15-05-10 14:47

Dar sa cada efectiv panoul usii de la sofer la un S-classe luat nou-nout? Si asta la vreo 2 luni dupa.
Cum ai noroc, asta e loteria la masinile fabricate in serie.

cristi_timidu 15-05-10 15:59

am votat opel pentru ca chiar au recuperat teren tinand cont cum arata precedesoarea fata de astra j din toate punctele de vedere. astra j trebuie doar sa demonstreze fiabilitatea.

din punctul meu de vedere golf VI nu este decat un facelift la golf V acelasi rahat ca la 206 vs 207. un pic mai mare si atat

dolb 15-05-10 16:09

Quote:

Originally Posted by cristi_timidu (Post 3362074)
am votat opel pentru ca chiar au recuperat teren tinand cont cum arata precedesoarea fata de astra j din toate punctele de vedere. astra j trebuie doar sa demonstreze fiabilitatea.

din punctul meu de vedere golf VI nu este decat un facelift la golf V acelasi rahat ca la 206 vs 207. un pic mai mare si atat

cum si golf 4 e un facelift la golf 3 iar golf 2 e facelift la golf 1 . Mai sunteti multi ? Ca mi s-a luat deja sa va explic tuturor.

cristi_timidu 15-05-10 16:23

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 3362097)
cum si golf 4 e un facelift la golf 3 iar golf 2 e facelift la golf 1 . Mai sunteti multi ? Ca mi s-a luat deja sa va explic tuturor.

ai dreptate trebuia sa spun ca este cel mai nesimnificativ facelift facut vreodata la golf. ca sa vezi intradevar diferentele la un golf VI trebuie sa ai langa tine si un golf V.
golf 1,2,3,4,5 au diferente majore la partea de design interior si exterior plus motoare. oricum golful este o masina bine facuta si a facut istorie de-a lungul timpului dar marketing-ul s-a impus prea mult.
Cum a mai spus cineva pe forum " a trebuit sa iasa"

dolb 15-05-10 16:34

Quote:

Originally Posted by cristi_timidu (Post 3362136)
ai dreptate trebuia sa spun ca este cel mai nesimnificativ facelift facut vreodata la golf. ca sa vezi intradevar diferentele la un golf VI trebuie sa ai langa tine si un golf V.
golf 1,2,3,4,5 au diferente majore la partea de design interior si exterior plus motoare. oricum golful este o masina bine facuta si a facut istorie de-a lungul timpului dar marketing-ul s-a impus prea mult.
Cum a mai spus cineva pe forum " a trebuit sa iasa"

golf 1 si golf 2 sunt aproape identice..facelift nesemnificativ
golf 3 cu golf 4 la fel..aproape identice..facelift nesemnificativ
Use google images !
La golf 6 cu golf 5 ai senzatia ca nu au modificat nimic pt ca atunci cand au iesit golf 1 .2.3.4 designul unei masini se schimba destul de mult, iar acum mai toate masinile SEAMANA intre ele! uita-te la kia céed cu golf 5 s.a.m.d
La golf 7 designul o sa se schimbe mai mult . Cheers

yahooo 15-05-10 20:24

am votat pentru astra j... din punctul meu de vedere este o masina destul de ok si la un pret bun.

La drumurile din RO chiar nu se merita sa cumperi o masina scumpa. Masina scumpa => intretinere scumpa=> batai de cap mai mari.

Ca fiabilitate nu prea ce sa compari...ambele sunt masini nemtesti vreo 100.000-120.000 vei merge cu amadoua fara cine stie ce probleme insa diferenta o face costul reviziilor care nu ma indoiesc ca la VW iti vor lasa buzunarul gol.

dolb 15-05-10 20:42

parerea mea e ca .. in materie de revizii .. preturile sunt destul de apropiate! insa .. intr-adevar Astra se merita pt RO si pt pretul mic, dar nu intotdeauna ce-i ieftin e si bun ;)

22VIN 15-05-10 22:49

Quote:

Originally Posted by yahooo (Post 3362790)
diferenta o face costul reviziilor care nu ma indoiesc ca la VW iti vor lasa buzunarul gol.

Din cate am auzit nu-i asa cum pare cu reviziile la VW, adica pretul e ok.
Ne spune cineva cat costa o revizie la un Golf benzina la reprezentanta?

All times are GMT +2. The time now is 09:28.

- Copyright 2026 4Tuning