Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tobe, Esapamente, Tevi, Intercoolere (https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esapamente-tevi-intercoolere.html)
-   -   DUB Tuning Garage - Evacuari custom inox - CONSTANTA (https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esapamente-tevi-intercoolere/163666-dub-tuning-garage-evacuari-custom-inox-constanta.html)

SantoD 01-12-10 18:06

Re: DUB Tuning Garage - Evacuari custom inox - CONSTANTA

Super oferta de sarbatori...reducere intre 10-30% la evacuari, admisii, swapuri, trasee turbo&intercoolere, conversii din aspirat in turbo.

Circoloco 01-12-10 23:46

2 Attachment(s)
salut. Pt inlocuiera unei finale stock de bora cu 2 iesiri la care am atasat 2 tipsuri inox. As vrea sa o inlocuiesc cu teava si in capat un Y la care sa atasez tipsurile pe care le am deja. Un pret? Si un pret pt intercoolerul de golf4/bora la fel sau putin mai mic chiar decat cel din imaginile postate pe pagina 4?! Multumesc

SantoD 02-12-10 10:06

Quote:

Originally Posted by Circoloco (Post 3862595)
salut. Pt inlocuiera unei finale stock de bora cu 2 iesiri la care am atasat 2 tipsuri inox. As vrea sa o inlocuiesc cu teava si in capat un Y la care sa atasez tipsurile pe care le am deja. Un pret? Si un pret pt intercoolerul de golf4/bora la fel sau putin mai mic chiar decat cel din imaginile postate pe pagina 4?! Multumesc

salut. pt teava si Y cu tot cu tipsuri sudate aprox 200ron.
intercoolerul pleaca de la 120E in functie de marime grosime etc iar un traseu pt intercooler de la 300ron in functie de cate cuple/coliere ai nevoie. pt un pret exact te astept pe la noi.

Circoloco 02-12-10 12:22

Quote:

Originally Posted by SantoD (Post 3863181)
salut. pt teava si Y cu tot cu tipsuri sudate aprox 200ron.
intercoolerul pleaca de la 120E in functie de marime grosime etc iar un traseu pt intercooler de la 300ron in functie de cate cuple/coliere ai nevoie. pt un pret exact te astept pe la noi.

Pe vwforum acolo unde sunt si user este un topic creat de s3rving_m3 id de messneger in care este specificat...modificari/adaptari tevi/tipsuri - 50-100 ron :D Asteptam un rapsuns in jurul acestei sume :D
http://vwforum.vwforum.ro/topic/6505...age-constanta/
Am lasat link catre anuntul respectiv. Multumesc

SantoD 02-12-10 13:43

Quote:

Originally Posted by Circoloco (Post 3863551)
Pe vwforum acolo unde sunt si user este un topic creat de s3rving_m3 id de messneger in care este specificat...modificari/adaptari tevi/tipsuri - 50-100 ron :D Asteptam un rapsuns in jurul acestei sume :D
http://vwforum.vwforum.ro/topic/6505...age-constanta/
Am lasat link catre anuntul respectiv. Multumesc

eu nu sunt s3rving_m3...si anuntul are un an. imi pare rau. O zi buna.

Circoloco 02-12-10 17:21

Aceleasi date de contact apar si aici si pe vwforum la deschiderea topicurilor, de aici si leagtura. De aceea nici nu intelegeam de ce imi raspunde altcineva... decat cel care a deschis topicul. O seara buna si tie

SantoD 02-12-10 17:33

ca sa nu incep alt thread, am decis sa raspund eu.

SantoD 03-12-10 13:54

1 Attachment(s)
Kit admisie Dacia Logan din inox.
Tubulatura este profilata special pentru Logan 1.4, 1.6 si include suportii de prindere.
Compatibila cu orice filtru de aer conic sport.
Pret 200ron. (Filtrul nu este inclus in pret)

SantoD 07-12-10 17:52

Downpipe pt grupul VAG 1.8T - 600ron
Downpipe pt grupul VAG 2.0TFSI - 800ron
Evacuare catback Dacia Logan 1.4 1.6 - 650ron

Kristofor08 13-12-10 22:17

Buna ziua , o intrebare am Cat ma ajunte pentru octavia 2 Rs tdi 170 cp toata instalatia de evacuare sa fie zgomotoasa ??? si pentru o dacia nova GTI , ce imi recomanzi toba finala sau toata instalatia ?? si un pret te rog ,.// Mersi mUlt

SantoD 14-12-10 13:40

Quote:

Originally Posted by Kristofor08 (Post 3895473)
Buna ziua , o intrebare am Cat ma ajunte pentru octavia 2 Rs tdi 170 cp toata instalatia de evacuare sa fie zgomotoasa ??? si pentru o dacia nova GTI , ce imi recomanzi toba finala sau toata instalatia ?? si un pret te rog ,.// Mersi mUlt

pt skoda cap coada inclusiv downpipe(dar ai nevoie sa ti faci dpfoff) in jur de 1000ron iar pt dacia nova poti sa schimbi doar finala si iti garantez ca va urla

dany323bmx 28-12-10 10:17

cam cat ma ajunge si pe mine traseu de evacuare fara intermediara si finala?

SantoD 28-12-10 10:21

Quote:

Originally Posted by dany323bmx (Post 3933781)
cam cat ma ajunge si pe mine traseu de evacuare fara intermediara si finala?

daca este masina din semnatura 600ron.

SantoD 07-02-11 14:49

DUB TUNING va ofera: revizii, schimburi ulei, placute frana, ambreiaje, swapuri motor, upgradeuri turbo, evacuari custom inox, trasee intercoolere, trase turbo, admisii custom montari tobe & tipsuri, piese si accesorii auto & tuning.

topser 19-03-11 20:01

Marian,am auzit ca v-ati schimbat locatia ! Da-ne si noua niste indicatii cum ajungem la voi ?

All times are GMT +2. The time now is 07:12.

- Copyright 2026 4Tuning