![]() |
re: BMW E39 ,M-look ,style 132 19'' wheels...Timisoara
Nu pun poza ca daca nu le cumpar o sa-mi para rau :-)
E vorba de multi bani, fac 850 e si inca ma decid , plus ca ma preseaza proprietarul si nu-mi place. Sun HARTGE modulare pe 19, foarte rare. |
o sa arate frumos dar si sprintul va scadea si consumul va creste destul,mai ales in oras..In exterior mai putin dar orasul va fi ceva..
|
Da, momentan a picat targul cu jantele , dar nu-i nimic ca inca imi plac jantele mele. Trebuie doar repolishata buza!
La iarna cumpar un set OEM pe 19 daca gasesc la pret OK. Cu conumul nu-i poblema ca planuiesc sa pun gaz! |
da,dar mai costa 3-400 euro sa pui gaz , apoi consumul te va tine destul si pe gaz mai ales ca au crescut la pret toate..
|
Costa intre 800 si 1000 e o instalatie GPL secventiala de ultima generatie:shock: .
Oricum consuma mult in oras si cu rotile pe 18 deja m-am obisnuit , daca ia 1 litru in plus mi-e egal:D Sper acum sa nu mai vad nimic interesant de vanzare cel putin o luna si sa cumpar M-packet !! |
pai 1000 euro nu merita,mai bine iti iei un diesel sa faca treaba si asta il ti de placere. Eu asa am facut :)) atunci daca ai pe 18 nu mai e mare deranj la 19,credeam ca ai mai mici.
|
Quote:
Eu oricum circul cu motocicleta foarte mult cand e vreme buna si de aia trebuie sa vad daca renteaza sa cheltui 1000e:D |
nici eu nu am vrut alta masina dar cum umblu cu multe chestii prin masina,piese,scule,jante,cauciucuri am ales sa pastrez bmw-ul pentru placere si satisfactie fara sa il mai folosesc pentru lucru.
|
nu a montat tatal tau suspensia ca sunt curios cum va arata :D
|
Quote:
A zis ca marti o duce si pune si scaunele, restul de interior ramane sa il pun eu cand vin. Si eu mor de curiozitate!! |
4 Attachment(s)
Dupa lungi asteptari am primit si eu ceva poze cu suspensia :D NU se intelege mult din ele dar tot e mai bine decat nimic:D .
Cand vin acasa o mai cobor putin:shock::shock: Maine sau vineri sa cumpara macaralele electrice pentru spate ca sa renunt la manivele :D si sper sa iau si bara fata de M pachet tot maine sau vineri daca totul merge bine. |
1 Attachment(s)
S-a cumparat si bara fata ! O poza cu masina donatoare....
|
hai ca e piesa masina man ! Te asteptam in tara sa ii faci o sedinta foto serioasa !
|
Mersi! As venii maine acasa daca as putea :D
Mai am de luat bara spate si eleroanele si cam termin cu exteriorul. Daca stie cineva o bara spate pachet M la pret OK sa ma anunte . Prefer originala SH dar daca nu gasesc cumpar replica noua . |
asteptam sa vii tu in tara sa ii faci o sedinta foto ca la carte !!! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning