![]() |
Re: Opel Calibra - Red Bitch
Quote:
|
5 Attachment(s)
ceva poze din desfasurarea actiunii:D
ps:revin maine cu alte poze ! |
Quote:
Ar merge si o reconditionare acum... |
sunt foarte curios cum o sa mearga cand o sa fie totul la loc :D. Eu pe vremea cand aveam NE-ul , am ajuns din gresala sa ma dau cu un prieten de al meu care avea tot motorul refacut. Rezultat ? Verzeala mea a fost prima cu multe masini inainte. Rau imi pare dupa motorul meu vechi
|
Bvo tot asa...dar cu RME-ul ce se mai aude?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
frumoasa masina..te misti repede..e bine..bafta in continuare
|
5 Attachment(s)
Quote:
trecem peste marele pas cu motorul si tot ce implica el...si ne oprim la sectiunea muzica ! azi s-au achizitionat : -Subwoofer Hertz HBX30 (450W RMS) -Boxe fata JBL GTO 428 13cm- 35 W RMS -Boxe spate JBL CS3110 25cm (100W RMS) Urmeaza amplificator JBL GTO 14001 1200W RMS + condensator HIFONICS HFI CAP1000D + Mp3 player Alpine CDE-9880R ps: asta's cele achizitonate |
1 Attachment(s)
ce culoare ma sfatuiti sa aplic jantelor....ori le fac negru in ton cu stalpii + folie neagra sau sa le polishez ?
ps: cam asa ar da cu ele negre |
arata bine si asa negre. Fale ceva mai ciudat , nu un negru simplu , uitate la mine cum sunt vopsite rotile. ale mele au negru , argintiu , gri inchis , ceva perla , nush ii ceva ciudatenie de vopsea :D
|
spor la modificari!!
|
Lasa-le argintii... dau o tenta mai deschisa masinii... Asa prea o intuneci :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Argintii dau mai bine, vopsite în negru pare mai mici şi parcă nici nu se văd prea bine de la distanţă, zici că-s table!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning