Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW - Alte serii (https://forum.4tuning.ro/123-masina-mea-bmw-serii.html)
-   -   E65 - Meu (https://forum.4tuning.ro/123-masina-mea-bmw-serii/161714-e65-meu.html)

JusT_SaY_BoBo 06-02-10 16:38

Re: E65 - Meu

2 Attachment(s)
acu daca ii mai pui si jantele alea cromate ai facut o treaba de nota 10.chiar nu ma asteptam...inca 2 idei ar merge scoase logourile alea de tot fata spate si o folie ceva si pe stopuri sa el faca putin mai inchise eventual chiar si pe faruri daca te tine:d

ionutBMW 06-02-10 16:54

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3057528)
acu daca ii mai pui si jantele alea cromate ai facut o treaba de nota 10.chiar nu ma asteptam...inca 2 idei ar merge scoase logourile alea de tot fata spate si o folie ceva si pe stopuri sa el faca putin mai inchise eventual chiar si pe faruri daca te tine:d

pai pe stopuri vreau sa dau o mana de lac transparent sa le inchida dar bine nu chiar asa cum ai pus tu poza,iar logourile nu le pot scoate deoarece eu consider ca sunt farmecu masinii.
farurile nici prin gand nu-mi trece sa le fac negre.consider ca nu e o idee buna.

multumesc pentru aprecieri si pentru poze

Gyo*TDS 06-02-10 19:20

lasa logo-urile cu bmw pe masina pt ca sunt farmecu masinii cum ai zis si tu ,iar legat de angel..eu zic sa pui pe alb.

JusT_SaY_BoBo 08-02-10 21:42

nu ai pentru ce ..intradevar am facut cam prea inchise stopurile.eu sunt de parere ca merg si angel rosu si alb acum depinde de tine si riscuri cu politia....

ionutBMW 09-02-10 11:50

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3066221)
nu ai pentru ce ..intradevar am facut cam prea inchise stopurile.eu sunt de parere ca merg si angel rosu si alb acum depinde de tine si riscuri cu politia....

k dar pana la urma o sa pun albe totusi pentru ca rosu mai are cineva si nu-mi place cum arata.ms mult oricum si politia sa ne sufle un kil de pene in cur

ionutBMW 09-02-10 17:40

2 Attachment(s)
am sa mai pun poze cu angel oem ,pentru ca maine am sa le schimb.pun pe alb ,deoarece pe rosu m-am lamurit.acuma sper sa nu mai fie angel cum am mai avut de na mers.stopurile am sa le dau un strat de lac finut vineri si am sa pun poze dupa ce termin

ionutBMW 09-02-10 18:04

3 Attachment(s)
astept parerile voastre jante dvinci nu am sa mai iau deoarece am ajuns la concluzia ca nu dau bine pe shadow line.
in martie la sfarsit merg in germania dupa jante si am gasit ceva frumos la 440 euro bucata.astept parerile voastre.barracuda wheels.

am sa rog pe cineva care se pricepe sa puna jantele pe masina sa vad cum arata.multumesc mult
am sa pun masina asta deoarece este noapte si nu mai fac poza la a mea.multumesc

ionutBMW 09-02-10 18:40

2 Attachment(s)
am uitat scuzati-ma.

Gyo*TDS 09-02-10 18:43

o sa bea bine cu angelu alb..
jantele alea negre cu duna rosie ar da bine ,parerea mea:D

Serghei_325 09-02-10 22:17

niste jante pe 19 sau 20 ar incaltao bine

MiTzA- 09-02-10 22:20

Quote:

Originally Posted by Gyo*TDS (Post 3069013)
o sa bea bine cu angelu alb..
jantele alea negre cu duna rosie ar da bine ,parerea mea:D

dap....sunt la fel ca cele din "E46 - mission carbon" , uita te acolo sa ti faci o idee mai buna la cum ar da pe masina...eu zic ca fac senzatie :P

https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...n/page-24.html

JusT_SaY_BoBo 10-02-10 20:49

eu cred ca ar da mai bine ce dvinci ..modelul asta de jante parca incepe sa devina destul de comun la bmw.oricum important e sa iti placa tie:)

crysty.bobok 11-02-10 14:45

Quote:

am sa mai pun poze cu angel oem ,pentru ca maine am sa le schimb.pun pe alb ,deoarece pe rosu m-am lamurit.acuma sper sa nu mai fie angel cum am mai avut de na mers.stopurile am sa le dau un strat de lac finut vineri si am sa pun poze dupa ce termin
Frate eu protestez !!! Lasa angel eyes OEM ... arata mult mai bine :D
cat despre jante p e65 ar da bine minim 19 ... este alegerea ta ...

Bafta!

ionutBMW 11-02-10 18:13

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3074829)
Frate eu protestez !!! Lasa angel eyes OEM ... arata mult mai bine :D
cat despre jante p e65 ar da bine minim 19 ... este alegerea ta ...

Bafta!

pai jante o sa pun pe 20` si angel trebuie sa schimb pentru ca masina este shadow si da foarte bine angel alb.

gelu_r 11-02-10 18:33

Cat te costa sa schimbi angelurile?

Si sa pui poze cu cele noi te rog.

All times are GMT +2. The time now is 01:49.

- Copyright 2026 4Tuning