Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Opel Kadett D Caravan '84 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/161701-opel-kadett-caravan-84-a.html)

GJ 64 GAB 27-02-10 09:08

Re: Opel Kadett D Caravan '84

Baftă la vopsit, aşteptăm pozele mai tārziu..

donz 28-02-10 12:48

6 Attachment(s)
incet, incet ne apropiem de final ... rezultatul e foarte bun la cat de mare a fost investitia

cineva zicea ca o poza = 1000 de cuvinte x 6 poze ( las pe altii cu matematica )

au mai ramas de facut suportii la flapsuri, vopsite barile, pus rezervorul ( in care am gasit tot felul de comori : rugina, pamant, viermi, ulei ... lista continua ) ,de pus faruri , grila si alte maruntisuri :)

green_e30 28-02-10 19:29

Are potential masinuta asta...imi place...si culoarea e foarte frumoasa...!
Bafta multa in continuare cu ea:D!!!

DarkXXX 28-02-10 19:42

2 Attachment(s)
iti dai seama cum ar arata LOW LOW si cu un C20NE macar tziganit putin;)Spun macar un NE ca e mult mai ieftin si usor de intretinut.Ai da rusine la destui pe la semafoare.Am o bara KAMEi care am avuto pe un D-u al meu,ti-o trimit daca vrei sa nu o arunc,poate faci ceva cu ea.Nu imi trebuie bani:)

donz 28-02-10 20:11

@ green: merci de incurajari :) fac si eu ce pot
@ darko: imi dau seama cum arata, cam ca ala de la semnatura mea, dar deocamdata nu este in lista de prioritati suspensia, macar ca se cere schimbata, ca umblu cu 3 telescoape de 4 feluri, dar criza si lipsa locurilor de munca este cea mai mare problema pt mine, merci de bara, da vreau s-o las originala deocamdata, eventual pe viitor o fusta fata ca pe roscata de la semnatura

P.S. Stiu ce frumos ii sa uimesti, am fost intr-o seara intr-un loc unde se aduna pasionatii amatori de masini ( la emerson ) si toti se chinuiau cu ursii si pisicutele lor sa faca cerculete:)) mori de ras, m-am suparat, mi-am luat "cosciugul" cum ii spun unii am tras frana de mana , 1 si blaniţa dupa ce am facut cam 4 cerculete stranse, m-am oprit, si dintr-o data s-a facut liniste, nimeni nu a mai comentat nimic , mi-a crescut sufletul ca nivelul somesului primavara :)

DarkXXX 28-02-10 20:17

Quote:

Originally Posted by donz (Post 3132970)
@ green: merci de incurajari :) fac si eu ce pot
@ darko: imi dau seama cum arata, cam ca ala de la semnatura mea, dar deocamdata nu este in lista de prioritati suspensia, macar ca se cere schimbata, ca umblu cu 3 telescoape de 4 feluri, dar criza si lipsa locurilor de munca este cea mai mare problema pt mine, merci de bara, da vreau s-o las originala deocamdata, eventual pe viitor o fusta fata ca pe roscata de la semnatura

P.S. Stiu ce frumos ii sa uimesti, am fost intr-o seara intr-un loc unde se aduna pasionatii amatori de masini ( la emerson ) si toti se chinuiau cu ursii si pisicutele lor sa faca cerculete:)) mori de ras, mam suparat, miam luat "cosciugu" cum ii spun unii am tras frana de mana , 1 si blanitza dupa ce am facut cam 4 cerculete stranse, mam oprit, si dintr-o data s-a facut liniste, nimeni nu a mai comentat nimic , mia crescut sufletu ca nivelu somesului primavara :)

Mai,nu imi trebuei bani pe bara, nu pricepi?:) Decat s-o arunc ca fac ordine in garaj,ti-o dadeam tie pe gratis, te gandesti 1 saptămānă si-mi spui;) E pacat s-o arunc, ii arunci o vopsea si o ti pentru zile negre;) sal

donz 28-02-10 20:37

Quote:

Originally Posted by DarkXXX (Post 3133004)
Mai,nu imi trebuei bani pe bara,nu pricepi?:)Decat s-o arunc ca fac ordine in garaj,ti-o dadeam tie pe gratis,te gandesti 1 sapt si-mi spui;)E pacat so arunc, ii arunci o vopsea si o ti ptr zile negre;)sal

am inteles ca mi-o dai mocca , no, da daca zici ca te incurca vb cu cineva care merge des prin Timisoara, si poate ma ajuta el , revin cu un PM , vorba ta pentru zile negre, speram sa nu ne ajunga zilele negre da oricum ii bine sa fim pregatiti.

merci

GJ 64 GAB 28-02-10 20:52

Ce om cu inimă şi Darko! :X
Donz, frumos ce faci tu acolo... Faină vopseaua!...
Din cāte īmi dau seama o să fie ceva gen cum e aia de la semnătura ta!... Nice!...

Apropo: Vopseaua e vişiniu indian?...

Baftă!

donz 28-02-10 21:05

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3133184)
Ce om cu inimă şi Darko! :X
Donz, frumos ce faci tu acolo... Faină vopseaua!...
Din cāte īmi dau seama o să fie ceva gen cum e aia de la semnătura ta!... Nice!...

Apropo: Vopseaua e vişiniu indian?...

Baftă!

merci , intradevar cea de la semnatura e telul :) sa vedem acuma am gasit una la mn in cluj abandonata in 5 usi super tare, dar daca mam apucat de asta in 2 usi mergem mai departe :)

p.s. nu stiu ce vopsea este fostul prprietar e vopsitor, a amestecat mai multe metalizate si a obtinut ce se vede, daca vrei iti trimit o mostra :) ( el mi-a mai dat un litru pt orice eventualitate )

p.s.s. poze cu abandonata:) din pacate e fffffffffffff obosita

22VIN 28-02-10 21:17

Sincer, mi se pare mai interesanta in 3 usi.
Vad ca ai 19 ani, nu prea ai nevoie de 5 usi...

donz 28-02-10 21:36

asa am zis si eu , is tanar, ma doare in brisca; in 2 usi vroiam masina si cand imi cautam , dar daca masina te alege nu ai ce face :)

poate dupa ce imi pun pirostriile ma voi lega la cap si cu un 5 usi, dar kadettul asta imi e la suflet :)

donz 02-03-10 21:46

2 Attachment(s)
... cand omu se plictiseste mai pune una alta pe masina, mai un far, mai o grila pana ii place ce a iesit din mana lui :) .
Greu cu baranele astea , nu se mai alineaza farurile, se mai rasuceste o grila,mare bataie de cap, asta e nu pot sa fiu suparat pe ea , totusi are 26 de ani :) ( bunaciune,... nu mai e prospatura )

abia astept sa o scot pe drum , au mai ramas de vopsit barile

p.s. pt posesorii sau fostii posesori de kadett d , intre grila si capota am o distanta de 2 cm care nu o pot scoate nici cu slujbe, si la faruri idem, se si vede in poze ( am vazut problema asta si la alte kadett-uri din germania, mult mai ingrijite decat al meu ) stiti ce e de facut ???

=Virus= 02-03-10 21:58

Ceva probleme pe la trager si de acolo distanta ?
Un mic sfat: fa bara negru mat nu lucios.

donz 02-03-10 22:12

bara v-a fi un fel de negru mat , folosesc o vopsea metalizata, dar nu o sa folosesc lac dupa aceea deci va fi mata, arata super asa am facut o proba si am ramas uimit, oricum dupa ce ma voi plictisi de ele asa am sa le fac cu negru mat (vopseaua e aceeasi cu cea de pe grila )
... am uitat sa precizez gri-ul acela de pe bara e spritzchit :)

la trager am vazut ca s-a lucrat, nu stiu cat de profesional poate sa fie de acolo , cineva mi-a mai spus ca se poate ca farurile sa nu fie cele originale, nu mai stiu ce sa cred :(

ascany 03-03-10 17:29

da a cui sa fie farurile daca nu ale ei?

All times are GMT +2. The time now is 20:23.

- Copyright 2026 4Tuning