![]() |
Re: Bacalaureat 2010
hmm, am inteles ca oralul nu poti sa il pici ? ca sunt 3 calificative, mediu, avansat, si excelent, adica nu e calificativ cu care sa pici .. de cat sa te prezinti cel putin si iei mediu
|
Am plecat sa-mi dau proba. Sa vedem ce o fi. :D Salut baieti si succes la toti ceilalti. :bat:
|
Am si eu de la 11.
Sa va cada subiecte usoare tuturor. Bafta la examen :arrow: |
Domnu sa fie cu voi:-P
Bafta:wave: |
Ceva nou pe azi ? :lol: ?
|
haide bai baieti succes la toata lumea ma duc si eu de acuma :lol: ... mi-am sunat cativa colegi care au dat si toti au luat calificativu experimentat sau ceva de genu' si numai 1 a luat avansat,succes incaodata
|
Foarte usor!
Am avut un articol din Jurnalul National :lol: Am luat experimentat! Bafta celor care mai au de dat :arrow: |
Varianta 40 - G.Calinescu
|
Quote:
eu am o profesoara proasta si mai groaza imi e de ea de cat de bac :lol::lol::lol: |
baieti care mai dati ziceti-ne si noua astia care tre sa dea maine :D:D felicitari tuturor care au dat si bafta la cei care dam maine :):))
|
Am terminat si eu :) fisa 31 ,era ceva de I.L.Caragiale despre Mihai Eminescu nu mai tine minte exact cum se numea ....foarte greu, rezultatul nu il stiu :) dar sper sa iau "experimentat" .Bafta celor care dati maine
|
Deci numa porcarii... :) Varianta 39: Drepturile minorilor :| ce porcarie... bine ca am luat experimentat :)
|
Cum e asta mai baieti cativa stiu rezultatu cativa nu ? wtf :lol:
andreyutzu pe maine poate noi avem noroc sunt obositi profi si nu mai au chef :lol: mai la 2 am >:) |
Noi am fost putini si de aia am aflat mai repede :)
Sunt licee unde dureaza si 3 zile... |
Biletu 23 .... destul de usor,rezultatu maine.succes
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:24. |
- Copyright 2026 4Tuning