![]() |
Re: E36 - 318i DNY
Quote:
|
Nu am nimic cu cei din Baia Mare dar sincer 90% din cei cu care am colaborat nu au fost seriosi !
|
Am fost azi la sediu Fan Curier , si nu exista nici un colet pe numele meu trimis ... De sambata pana acum trebuia sa ajunga .
|
7 Attachment(s)
Nu mai pot edita mesajul anterior . Azi asteptam intr-o parcare pe cineva , am zis sa fac cateva poze la masina ( cu telefonul ) . Masina e murdara ca in fiecare zi ploua de 4-5 ori , asa ca nu o mai spal :)
|
Ieri am fost pana la Bucuresti , la intoarcere am dat peste un centru de dezmembrari , asa am reusit si eu sa imi cumpar roata de rezerva . De 7 luni de cand am masina , am circulat la risc :) . Janta e de tabla pe 15 , cauciuc 195.65 , in perfecta stare .
|
foarte bine ticule :D e cam naspa sa ramai cu pana!
|
Quote:
Nu am avut ghinionul pana acum sa fac pana undeva si sa nu am roata de rezerva. Tin minte ca la o luna sau doua dupa ce am luat masina , am gasit o pe janta in fata blocului . Am dat la pompa de zece ori si am fugit la vulcanizare . Acum astept telefonul de la mecanic sa ma duc la el . Am inteles ca zilele astea se intoarce in oras si sper sa ne apucam de ea . Pana una alta caut sa cumpar stopuri spate si semnale albe . |
O vad mereu masina cand ma duc la tara... Arata foarte bine!
Bafta in continuare! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Azi mi a ajuns un colet de la userul nazca cu , bunatati ' pentru pisicuta :)
- doua filtre aer - mocheta capota portbagaj - doua , chedere ' la usile din spate Filtrele sunt intr o foarte buna , le am suflat la o vulcanizare si sunt ok . Azi le voi pune pe masina , revin cu poze mai tarziu . |
bune achizitii ai facut! o sa aiba alt aspect portbagaju cand il vei deschide! Stiu ca portbagaju meu arata diferit fata de cum a iesit pe poarta fabricii!
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cateva poze sa nu moara topicul de tot :D
|
Observ doua lucruri la voi, rare pe la noi. Locuri de parcare si jantele de aliaj plus bandouri si alte elemente inca pe masini.:lol:
|
Quote:
Locuiesc in alta zona a orasului unde am locuri de parcare la discretie , in cele doua poze asteptam pe cineva . Mi a disparut si mie bara fata intr - o zi :) , cu numar cu tot . Am dat cateva telefoane si au venit baietii singuri cu ea . |
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning