Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Toyota SUPRA vs Audi RS4 ...... (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/1607-toyota-supra-vs-audi-rs4.html)

Al3xius 03-08-04 16:42

pai daca te-as vedea cum pui carne de porc in portbagaj la o supra te-as prinde la coltu primei strazi si ce mama de bataie ti-as da.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 03-08-04 20:06

ok , treaba sta asa....

1: nu mai putea prinde... e supra ce mama naibii...
:) apropo atzi vazut auto xtrem sau motor xtrem nush cum revista cu Supra V 10 .... ??

Viper_VT 04-08-04 11:57

nu am nevasta si copii (inca) deci I love Supra 100 % .CE e coupe e coupe si ce e break e break las-o dreak de treaba :wink: :wink: :wink:

CT-87-ADY 04-08-04 12:16

Quote:

apropo atzi vazut auto xtrem sau motor xtrem nush cum revista cu Supra V 10 .... ??
n`am auzit! Poate dai tuh mai multe detalii! Eu shtiam k cea mai puternica Supra e una de vreo 1400cp! :shock: .

EvLSant0S 04-08-04 12:43

e vorba de supra mk5.... ahh sa am aparatu` si sa fac poza sa vezi... nu gasex nenorocita aia de revista... cum o iau... :) avetzi aici articolul complet... :)

200SX 04-08-04 16:31

supra
gastiga pt ca arata bine iar rs4 arata nasol

ZUZG7 04-08-04 16:54

RS 4 pentru eleganta , Supra pentru sportivitate .
Nu uitati ca cele 2 masini se adreseaza la 2 clase diferite de cumparatori .
Am mai zis pe undeva ; eu unul intai mi-as lua RS6 sau M5 si apoi Skyline/Supra ( in ordinea asta ) .
Inchipuiti- va ca va duceti la un bussines cocktail si apari cu o tunaciune cu eleroane , praguri etcc - pt badboy , \"mai nene\" merge da atit .
Nu spun ca nu mi-ar placea o bijuterie de genul ultimelor 2 ; e si asta un vis de al meu dar numai ca ar fi a 2 - masina dupa RS6 /M5 .
P.S. Offtopic : Eu nu vad rostul tot-terenurilor , Off-road-urilor cum vreti sa le mai ziceti in oras ; daca ai cabana la munte da , daca nu sunt inutile ( toate crash - test-urile arata ca esti mai slab protejat intr-o masina de teren ; caroseria este mai rigida si nu absoarbe la fel de bine forta impactului ) .

Amytal 05-08-04 19:56

combinatia fatala ambele + motor
daca ar fi sa aleg supra ca-s maniac ;)

n0namee 05-08-04 21:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZUZG7\"
RS 4 pentru eleganta , Supra pentru sportivitate .
Nu uitati ca cele 2 masini se adreseaza la 2 clase diferite de cumparatori .
Am mai zis pe undeva ; eu unul intai mi-as lua RS6 sau M5 si apoi Skyline/Supra ( in ordinea asta ) .
Inchipuiti- va ca va duceti la un bussines cocktail si apari cu o tunaciune cu eleroane , praguri etcc - pt badboy , \"mai nene\" merge da atit .
Nu spun ca nu mi-ar placea o bijuterie de genul ultimelor 2 ; e si asta un vis de al meu dar numai ca ar fi a 2 - masina dupa RS6 /M5 .
.

pentru un business cocktail poti sa iti inchiriezi o masina ... limuzina chiar. si sincer sa fiu nu prea vad cum te-ai putea face de ras cu o astfel de masina ... eu pe la evenimente din astea vad o gramada de lume care coboara din Ferarri. :P

ZUZG7 05-08-04 21:49

Ferrari da , lambo da etc .
Tii minte faza din F&F cu Ferrari nu ? Cind i-a dat fum baditz Brian lu ala cu Ferrariul negru ?? Nu ai vazut nici o diferenta ??? ... nu are rost sa intreb ; daca o vedeai nu ai mai raspuns .
Inchiriere de limuzina nu tine trebuie sa ai o masina care sa te \" caracterizeze \" . Oricum vb de 2 conceptii diferite asa ca iti respect parerea dar nu te aprob .

n0namee 05-08-04 21:57

mda ... ai si tu dreptate! sunt doua conceptii diferite ... si masinile sunt doua conceptii diferite. da stii cum e ... cine are banii sa dea atatia pe o masina ... la intrebarea \"De ce ai ales-o pe asta?\" ... sa raspunda \"Daia!\"

Marian20 06-08-04 11:33

bai voi toti visati la supra da stiti ceva despre ea stock? v-ati intrebat vreodata daca aveti banii necesari sa o faceti asa cum credeti voi ca sunt toate suprele... dreaq -ati innebunit f&f-ul ala... uitati-va si la alte filme ca innebuniti de tot... chiar credeti ca masina aia stock rupew tot si nu stiu ce? sau voii credeti ca daca e mai \"ieftin\" sa o tunezi gata o sa va si permiteti sa faceti asta? pai voi visati cu ochii deschisi dar degeaba ca masina asta e buna dar in nici un caz asa de buna cum credeti voi... mai cautati si voi date despre masina asta si o sa gasiti o gramada de masini stock care fac misto de supra si aici includ si M3, M5 ... cine nu ma crede sa caute ... si cum ziceam lasati-ne fratilor chiar asa toti aveti un singur vis ... moamaaaaaaaa supra.... asa si? hai la revedere ca deja sunteti pe langa total cu masinile... cand o sa aveti vreo 100-150k bani pt o masina atunci sa visati si voi la o supra care sa faca fata cat de cat... pana atunci... :roll:

BogdanSHA 07-08-04 10:10

Hehe...vezi daca nu citesti tot? Numele topicului este cam asa: \"Dintre Toyota lui DZ1 si Audi-ul lui CatalinRS4 pe care ai alege-o si de ce.\" :P
Gica-contra :o

CT-87-ADY 07-08-04 10:25

Batalia Vitezei :P

:shock: 24-24! Scor Strans! :wink:

Stuey 07-08-04 12:51

Re: Batalia Vitezei :P

Eu inca nu am votat...mi-e cam greu sa votez...sunt in dubii :roll: .cand auzi rs4 vs supra te gandesti ca supra is the best.dar nu vreau sa ma grabesc...facetzi si voi un concurs (dz1 si catalin) si vedetzi care castiga dintre cele 2.

All times are GMT +2. The time now is 19:06.

- Copyright 2026 4Tuning