![]() |
Re: SE MAI MERITA SA BAGI BANI IN DACIE?
3 Attachment(s)
apropo de Dacia si drum lung ...
|
''NU!
De ce - pentru ca ti-ai pus intrebarea din titlul topicului. Da-o la REMAT. '' cum a zis si domnu Muttley! o data ce ai pus intrebarea asta nu mai are rost! daca esti pasionat de ceva credema ca nu conteaza restu! stiu ca e vechi postul dar asta e adevarul! si scz daca v am itrerupt conversatia in vreun fel numai bine! |
Un post facut fara cap! Fac si eu un post gen " care e distanta buna intre pedale" Ce naiba daca vrei si iti palce Dacia te apuci si faci daca nu las'o dracu de treaba!Pana acum daca iti placea dacia deja treceai si munceai la ea...uite ce frumos e afara..!dar posibil sa fi lenes sau sa vrei sa faci posturi sau etc etc etc
|
Daca ti se pare ca vreau sa fac posturi aiurea te inseli amarnic, lenes nu sunt, eu vreau sa cer pareri. daca tu zici ca e un thread fara cap, se inchidea.
|
Quote:
Dacă vrei să te apuci de o Dacia 13xx, nu mai ţii frate cont de bani, pentru că pasiunea primează. Nu? O iei că te-ai ataşat de modelul respectiv, nu că vrei să îţi târâi curul de la aprozar - acasă. |
eee... mi-au venit alte idei in cap de a cheltui banii pe masina...ma gandesc sa fac o masina de SPL...
|
Astazi am condus iar Dacie dupa o pauza de vreun an si ceva:joy::peace:
Aproape ca uitasem cum e sa ti se opreasca motorul la relanti:D si cum e sa simti vantul la 100/h Oricum a fost o adevarata aventura 150km, aproape ca ma simteam mandru ca nu mai erau si alte dacii pe strada si ca mai depaseam si eu cate un matiz,cielo, o scoala de soferi sau vreo femeie la volan. Norocul meu ca masina avea setul motor nou si "tragea" incredibil de bine pt o dacie, pacat ca avea cutia farmata si ambreiajul prindea sus de tot aproape ca ma lua prin surprindere la semafor in sensul ca daca nu eram atent ma "impingea" din senin spre masina din fata. Zdruncinaturi la greu, mai multe ca fosta mea dacie din 91 in care ma simteam si mai confortabil. Un prieten de 2.02m chiar mi-a spus ca dacie mea 1310 tlx chiar era singura in care se simtea comod in fata, nu stiu sigur dar am impresia ca TLX-urile aveau ceva mai mult loc pt pasageri decat restul daciilor. Am atins vreo 3500 rpm in tr a 5a, nu stiu cat aveam la ora pt ca nu functiona vitezometrul, oricum am mers cu ea asa cum merg eu de obicei cu clio :D undeva la vreo 100-110, nu prea m-au depasit multe masini, cred ca se intrebau ceilalti soferi de ce merg asa :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2026 4Tuning