![]() |
Re: Becuri Philips NightGuide
pai in timpu zlei asa par galbene...dar mai pe seara...o sa vezi ceva alb asa...vag..
|
pai am mers aseara cu ele.... pe dreapta par asa un galben spre verzui iar pe stanga albastre.... albul din mijloc nu am reusit sa-l vad :D poate reusesc asta seara .... ori sant naspa becurile si doar eu am impresia ca vad bi-color in trei culori ori ochii mei sunt defecti :oops:
revin diseara cu poze si sper sa tragem impreuna niste concluzii ! |
pentru un logan imi poate spune si mie cineva ce becuri philips blue vision se potrivesc? adica ce H? ca am vazut ca sunt diferite.in far e un singur bec deci imi trebuie cu 2 faze pe bec...mersi
|
H4 din cate stiu eu
|
Quote:
|
aici sincer nu pot sa te mai ajut dar ai putea sa cauti pe google un reprezentant de-al lor si deacolo cred ca te descurci
|
Quote:
Preturi bune gasesti la Color Tuning, Intersectia Panduri cu 13 Septembrie, intre Alpha Bank si Banca Carpatica. Am avut blue vision si nu prea suporta comparatie... |
Quote:
|
Quote:
|
si cat ai dat pe setul de becuri ?
|
eu personal nu mi am cumparat setul de becuri dar nu este f scump,cel mai bine este sa mergi acolo pt ca ai mai multe optiunii si baietii de acolo o sa iti dea mai multe detalii.oricum,din cate stiu sunt destul de bune!
|
http://www.*****************/standard....php?parent=90
incearca linkul asta poate te ajuta |
Quote:
|
Acuma fiecare cu parerea lui; eu am pus un NG si sincer e super fain fata de cele care le aveam inainte; tot asa cumparate din magazin recomandate de vanzator ca sunt bune (marca germana);
Dar acuma am ajuns la concluzia .. nu mai merita investit in ele .. un xenon e bine venit; si inca ceva ; conteaza si in ce far se pun becurile respective ; daca e cu oglinda sau cu lupa ; e diferenta mare intre ele; si chiar de la un model de far la altu e diferenta mare. Asa ca depnde de la caz la caz. Eu am fost multumit de ele timp de 7 luni; pana am cercetat putin despre tehnologia HID |
1.Am comparat cu becuri stock punand doua masini identice puse una langa alta sa bata spre zid ,una dotata stock si una cu NG iar rezultatul a fost ca chiar bat la o distanta cu 40% mai mare
2.Philips e firma Olandeza nu Germana..doamne ce tie si cu mecanicii astia... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning