Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Becuri Philips NightGuide (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/15952-becuri-philips-nightguide.html)

peter 03-07-07 10:26

Re: Becuri Philips NightGuide

pai in timpu zlei asa par galbene...dar mai pe seara...o sa vezi ceva alb asa...vag..

rares_nma 03-07-07 10:38

pai am mers aseara cu ele.... pe dreapta par asa un galben spre verzui iar pe stanga albastre.... albul din mijloc nu am reusit sa-l vad :D poate reusesc asta seara .... ori sant naspa becurile si doar eu am impresia ca vad bi-color in trei culori ori ochii mei sunt defecti :oops:

revin diseara cu poze si sper sa tragem impreuna niste concluzii !

laur200445 05-08-07 14:52

pentru un logan imi poate spune si mie cineva ce becuri philips blue vision se potrivesc? adica ce H? ca am vazut ca sunt diferite.in far e un singur bec deci imi trebuie cu 2 faze pe bec...mersi

SirNenea 05-08-07 15:55

H4 din cate stiu eu

laur200445 06-08-07 17:05

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 1031451)
H4 din cate stiu eu

si sti cumva de unde pot sa cumpar?

SirNenea 06-08-07 17:47

aici sincer nu pot sa te mai ajut dar ai putea sa cauti pe google un reprezentant de-al lor si deacolo cred ca te descurci

Jailbird 06-08-07 18:12

Quote:

Originally Posted by laur200445 (Post 1031372)
pentru un logan imi poate spune si mie cineva ce becuri philips blue vision se potrivesc? adica ce H? ca am vazut ca sunt diferite.in far e un singur bec deci imi trebuie cu 2 faze pe bec...mersi

Iti recomand Power2Night H4.

Preturi bune gasesti la Color Tuning, Intersectia Panduri cu 13 Septembrie, intre Alpha Bank si Banca Carpatica.

Am avut blue vision si nu prea suporta comparatie...

laur200445 06-08-07 19:56

Quote:

Originally Posted by Jailbird (Post 1033113)
Iti recomand Power2Night H4.

Preturi bune gasesti la Color Tuning, Intersectia Panduri cu 13 Septembrie, intre Alpha Bank si Banca Carpatica.

Am avut blue vision si nu prea suporta comparatie...

si care este diferenta dintre blue vision si power2 night?..pe mine ma intereseaza ca lumina sa fie cat mai albastra si cat mai puternica

barbie_alexa 08-08-07 00:23

Quote:

Originally Posted by Vyk (Post 388233)
Multumesc mult! Nu uita sa precizezi si numele magazinului, eventual si adresa...dupa cate imi aduc aminte, pe autoaccesorii BlueVision era 26E dar nu mai stiu daca setul sau becul...

gasiti la augsburg pe soseaua de centura..am fost eu acolo si am gasit!

laur200445 08-08-07 10:34

si cat ai dat pe setul de becuri ?

barbie_alexa 08-08-07 23:46

eu personal nu mi am cumparat setul de becuri dar nu este f scump,cel mai bine este sa mergi acolo pt ca ai mai multe optiunii si baietii de acolo o sa iti dea mai multe detalii.oricum,din cate stiu sunt destul de bune!

SirNenea 09-08-07 02:58

http://www.*****************/standard....php?parent=90
incearca linkul asta poate te ajuta

laur200445 18-08-07 11:03

Quote:

Originally Posted by Jady (Post 676029)
1 set Philips Night Guide = cei mai prosti 85 lei investiti in masina... diferenta este atat de mica incat ma intreb daca nu cumva e efectul placebo...

de acord...aceiasi 85 delei cel mai prost investiti aseara am push h4 blue vision si diferenta e insesizabila bat chiar mai putin decat cele originale iar lumina nu este deloc asemanatoare cu cea a xenonului..nush imi vine sa le sparg...poate o sa incertc cu niste bosch zicea cineva pe aici...oricum e doar numele de becurile astea...calitatea lipsa

HackY 11-09-07 10:25

Acuma fiecare cu parerea lui; eu am pus un NG si sincer e super fain fata de cele care le aveam inainte; tot asa cumparate din magazin recomandate de vanzator ca sunt bune (marca germana);

Dar acuma am ajuns la concluzia .. nu mai merita investit in ele .. un xenon e bine venit; si inca ceva ; conteaza si in ce far se pun becurile respective ; daca e cu oglinda sau cu lupa ; e diferenta mare intre ele; si chiar de la un model de far la altu e diferenta mare.

Asa ca depnde de la caz la caz. Eu am fost multumit de ele timp de 7 luni; pana am cercetat putin despre tehnologia HID

esso2007 25-11-07 01:29

1.Am comparat cu becuri stock punand doua masini identice puse una langa alta sa bata spre zid ,una dotata stock si una cu NG iar rezultatul a fost ca chiar bat la o distanta cu 40% mai mare
2.Philips e firma Olandeza nu Germana..doamne ce tie si cu mecanicii astia...

All times are GMT +2. The time now is 12:11.

- Copyright 2026 4Tuning