![]() |
Re: Maşina mea: Opel Astra Cabrio BERTONE VL 98 KRY
Am reusit sa montez axele de 3 L. ECU cel cu cip imi tine becul aprins la martor motor. Am facut testul... Este eroare de ECU. Nu am simtit insa nici o diferenta intre celé 2 ECU-ri. A durat 1 zi sa reusesc sa pun la loc distributia. Se cunoaste o oarecare diferenta cu axele de 3l la turatie mica... Cand urca in ture nu imi dau seama pt ca oricum patina si inainte din mers in primele trepte. O sa ii fac duminik un test de cateva sute de km.
|
man, sincer sa fiu, la mine axele se simt tocmai in ture mari, nu in ture mici :)
acu stau destul de prost cu banii, dar ma mananca in palma sa merg sa-i fac un dyno test, sa vad pe unde stau. cat despre eroare de ecu defect, eu asa merg de cand mi-am pus motorul si nu am nici un stres :) eu zic sa-l tii si pe cel cu extra 18 cai, si sa mai faci teste comparative hai, bafta |
Quote:
|
Sa ii vad acuma pe cei care zic:" Romania e o tara de ..... . Cand o sa ajungem ca cei din afara ? "
hai sa vedem :))) @adelin - sper sa rezolvi usor treaba si sa nu fie nevoie sa platesti vreuna din ele |
Quote:
|
Sa nu te dea in consemn la granita sa nu poti parasi tara pana nu platesti...
|
Quote:
|
Nu le da ba nik k nu au ce iti face masina e de Romania dak in fiekre tara te-ar oprii sati dea cate o amenda pt zgomotu masini pai nu mai termini cu ei
|
|
9 Attachment(s)
poze noi...
|
:shock: cat de superba poate sa fie vopseaua!
|
2 locuri de numar pe spate? interesant. chestia asta m-a marcat. :P
|
sal ce faci omule?
mai vi in tara?te astept sa facem o liniuta cand vi sa vedem ce poate v6 tau. toate bune esti bine? te astept pe la mine :shock: te saluta Pyp Hot Tuning |
salut
vin in iunie. cat despre liniutze... nu sunt asa mare amator dar pt tine... FACEM !!! Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:33. |
- Copyright 2026 4Tuning