![]() |
Re: Etapa Locala De Drift
Quote:
Azi am defrishat in fatza la magazin la Cristi banu. Anuntati-ma va rog daca aveti strazile inzapezite ca vin in ajutor. Fiti fara nadejde! Pentru suma modica de 100 Ron defrishez strazi secundare. ;) |
Quote:
Avem o comanda pentru parcare Interex, se poate?:lol: |
seara asta a fost criminala ...cel putin pt mine....am luat totate maldarele de zapada posibile de la careffour....ultimul a fost grav ca am ramas blocat in masina....multumesc baietilor ca m-au scos....am urlat la ei pe geam ca nu mai puteam sa deschid usa:))
impreuna cu donu si cobra am facut show....am bobinat la volan de m-a luat dracu.... am vrut sa agat si carucioarele dar nu mi-a reusit...:))... maine seara o comitem iar...ca s-au invatat si paznici cu noi...:)) |
Quote:
Maine e Suuuuuubaruuuuuuu DAY :D |
Si cam care Subaru ar trebui sa vina sa se dea de-a latu...?
|
Quote:
|
nu acolo, ci aici .... adica unde?
|
Pe langa Craiova...
|
Acolo la satu' fara case...
:lol: |
Quote:
In comuna fara strazi, langa satu' fara case...;) |
Coltz cu Laptaria parasita unde s-a branzit iaurtu' :lol:
|
eu zic ca vine ca sa se intoarca...;):))
|
Aceasta seara a fost incendiara la Carefour!
Donu, Jakalu, Nebunu au fost din nou la inaltime si au aratat publicului adevarata lor valoare. "Intr-adevar sunt cei mai buni elevi ai mei si se pare ca incet incet baietii ma depasesc!" (a transmis Ken Block pentru televiziunea locala) :lol: Drift sincron de nota 10 intre DONU si Nebunu sau Donu si Jakalu. Jakalu a driftat exceptoional la viteze extraordinar de mari, cerculetele au fost nenumarate de catre fanii infocatzi ai echipei de Drift din PHiladelPHia. Multumim sponsorilor si speram ca in viitorul apropiat sa facem un spectacol si printre raioanele de incaltzaminte, bauturi sau aprozarul din Carefour. Nu punem la socoteala infimele greseli cum ar fi bordurile luate de Jaka si Donu sau carutzul luat din plin de Donu'. Multumim fanilor si va asteptam cu drag si in serile urmatoare! :peace: Jaka!!! Tre s-o facem p-aia cu shunca si cu ceapa boss ca nu se mai poate!!! :lol: |
dap.....dupa cum am vb ...sala nu mai prezinta interes pt noi....deja am trecut la alt nivel....drifturi la 60-80 km /h......:))
intradevar televiziunile au stat dupa gard....au transmis live evolutia noastra.....o sa punem si linkul.... KEN BLOCK e suparat ...a trecut pe calmante...citez"acum vin de la doctor de unde am luat o reteta de anti-depresive"...:))... bordurile si carucioarele fac parte din spectacol......fiind unul de indemanare trebuiesc facute si astea...:)...lumea nu credea ca donu darama caruciorul si a demonstrat......ca se poate... restul e can-can.......:)):)) |
Iata si link-urile:
https://www.youtube.com/watch?v=VdRXULqOw7k In al doilea eram la examen. Am luat ca s-a copiat pe rupte. :lol: https://www.youtube.com/watch?v=MX4DdxxHN6c |
| All times are GMT +2. The time now is 06:59. |
- Copyright 2026 4Tuning