![]() |
Re: Dj16xxs...bmw E30
am intrat si eu acum pe forum ... ce sa zic, decat ... bravo prietene... toata stima... si mult succes in finalizarea proiectului!
|
3 Attachment(s)
Quote:
nu am apucat sa fac poze multe pentru ca am avut mult de lucuru la ea.....cam asa arata ieri masina...probabil miercuri va vi gata cu totul... |
Masina arata nu bine foarte tare!!! uite id-ul meu de mess daca vrei sa vb: phantomasxxx
|
Quote:
|
Quote:
super a iesit abia astept sa o vad terminata ...sper sa ai timp sa faci mai multe poze ;) spor in continuare |
super tare masina.... asteptm sa pui poze din progresul la int ext... super tare... felicitari.
|
prea tare ursu...
|
5 Attachment(s)
cam asa arata masina in acest moment!
|
superb... ;) spor la treaba in continuare ;)
|
super pana acum..culoare...jentile mi se par cunoscute...abia astept sa vad si barile pe ea cum dau ! :) bravo :)
|
Mamaaaa...e belea ursu...felicitari si spor la munca in continuare. Imi place f mult vopseaua. Desi mie unu mi-ar fi placut o nuanta putin mai inchisa dar gusturile nu se discuta. Oricum e superba. La interior am observat ca ti-ai pus tabla pe podea. Nu iti pui ca Domy ? Pana`n spate. Sau numa` in fata o sa ai ?
La mai mare ca vad ca faci o treaba de minune. |
pur si simplu supeb masina...o sa iasa ceva deosebit si unicat ;) tine-o tot asa si poate vii si la oradea la 4Tuning DAY Revenge :P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
am vazut o masina in bacau cabrio cu kitul ala pe care tu il pui pe masina. si are culoarea asta visinie inchisa... naspa ii sta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
- Copyright 2026 4Tuning