![]() |
Re: Audi A6 S-line 2009
Prea multe detalii nu stiu,doar m-am informat sumar,mai intai vreau sa aud ceva pareri,eventual de la posesori de audi care au facut asa ceva si apoi sa ma apuc de treaba
|
Ai zis ca pui un video cu sunetul tobelor.....
|
Quote:
Am 2 video...dar is calitate destul de slaba si am zis ca nu se merita sa ma incurc.Dak doresti ti le trimit personal si imi dai o parere daca se merita sau nu sa le uploadez:) |
Nu sunt eu in masura sa iti zic daca sa le uploadezi sau nu.Sunetul conteaza nu calitate.Pune-le aici si cine vrea sa auda le ia cine nu sanatate.
|
1 Attachment(s)
Attachment 1417755
mai am unul dar nu`l gasesc momentan.pe viitor o sa revin cu ceva mai bun...PROMIT!8) |
Foarte frumoasa si ingrijita maşina atāt in exterior ca si in interior. Asa ca si touareg-ul.
Ai făcut nişte modificări de foarte bun gust si sper sa nu o dai in lambada si sa ii asculti pe alţi cu LCD-uri, subwoofere si alte prosti. Bafta. |
Quote:
Nu o sa recurg la asa ceva...are sistem audio Bosse si pt mine e suficient.Incerc sa o pastrez cat mai originala,fara kitschuri:) |
Motorul de 3l tdi de pe Audi ca si cel de pe bmw pot scoate 300cp fara upgrade turbo sau 400cp cu upgrade turbo si alte cateva modificari minore (intercooler,evacuare,injectoare).
Nu stiu in schimb cat poate rezista Haldexul sau cutia la 700nm si peste. |
Quote:
|
E diferenta destul de mare.
Am inteles ca automatele nu prea tin la cuplurile motoarelor diesel modificate. Pe de alta parte cu manuala ai libertatea de a-ti rupe singur transmisia cu o plecare mai nesimtita :D |
Quote:
|
Sunt pe un forum Audi din FR.
Sunt foarte multi posesori de Audi A6 3.0 TDI care si-au facut o remapare la el si nu am auzit nici un fel de plangere din partea lor. Majoritatea erau cuti auto. Cum a zis foarte bine bluey, poti sa ajungi la o putere intre 280-300 de cai. |
Quote:
Ms pt raspuns;) |
Quote:
|
Quote:
Astept in continuare pareri,ms:D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning