![]() |
Re: E 30 ix
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
dupa ce ca mergi pe drumuri si eri deja trasnpirat de emotii, mai ai si piele. nu e vb de tricouri. e vb de pantaloni.... de shezut.
|
Quote:
|
da... revenim .a subiect. din ce material pot face si eu asha ceva??? vreau sa fac tot interiorul negur. si scaunele mele au pe margine cred ca piele... vreau ep lateral o imitatie de piele si in inateior ceva textil negru...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
shi voi ce ziceti..sa-mi pun folie sau nu???am dat-o jos pt k era pusa urat d tot..dar dak mah ajuta cu ceva imi pun loc:-)
p.s:am terminat capota...i-am pus turometru..shi sa vad cu e cu folia.. |
a iesit o capota frumoasa ... arata mai bine masina ... are un aspect mai agresiv...sa o stapanesti sanatos si p masina si p capota ... un styling dragutz i`ai aplicat... c idei mai ai pt masina ?bafta
|
ms frumos...am multe planuri...in viitoru apropiat..sa imi fak interiorul,bord scaune tot...faruri angel eyes kre tre sa-mi vina...si in viitoru indepartat o turbina...poate NX dar nush sigur...alta vopsea la masina..alte jante..sunt multe, in timp sper sa fie bani k sa le fak pe toate:-P...
p.s:nu o sa fie gata masina niciodata:-) |
baeti da cine a zis k-mi pun piele la masina???:-D
|
Quote:
|
aha..poi nu o sa mai fie neagra mult timp....la anu o sa o vopsesc.ai dreptate e pericol fara clima..am da nu-mi merge inca..
|
Eu de exemplu as opta pt. o piele intoarsa bej pt. interior.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:15. |
- Copyright 2026 4Tuning