![]() |
Re: E36 - O Pisica EMO style !!! :))
frumoasa pisica......dar....parerea mea...este k....o cam strica bad-boy`s-ul ala....de tras ce s zic....targe bn.....imi place.....
|
poi normal ca, comsnuma bine a ta Marian ca doar e ca dacia in 4 pistoane:)) consumul shi forta sunt proprotionale:P
|
direct:P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:P.........
|
imi poate spune shi mie cineva de unde pot achizitiona un palasolar dala cu No Speed Limit...:P?.........poate asa pare shi pisica mea mai dura ca e tare blanda :D
|
Quote:
tre sa fii unul din granzi ca sa fii in NO SPEED LIMIT:) DORESTE-TI ALT PARASOLAR.SI ALA NU SE CUMPARA:D ala il primesti daca intrii in club:) |
aaaa.....:) n-am stiut imi cer scuze.....: P ....dar am inteles ca sunt cateva centre care fac asa ceva...falsuri:P.....
|
Quote:
de ce nu te imbraci in uniforma de gabor si legitimezi lumea pe strada?????e cam acelasi lucru! |
Mai bine nu pui,daca vad baietii masina cu parasolar fake sau stiu ca nu esti in club ramai fara el.No offence!
|
Quote:
|
corect da_joint......parasolarele se castiga...nu se cumpara..dar....iti recomand sa iti faci unu al tau...te gandesti tu la un nume care te reprezinta si se rezolva.
|
dar nu am zis ca imi pun :P.....am zis doar ca am auzit ca se pot pune shi fara sa intri in club :) ....oricum mi-ar fi placut sa fiu shi yo in club la no speed limt:D
|
ups a inceput sa nu mai traga pisica....cred ca a picat ambreaju :((
|
shi cred ca trage shi aer fals pe undeva...:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
- Copyright 2026 4Tuning