![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
La Vicky verifica pe sasiu pentru un logo cu "HW Vintage". ;)
Ar trebui sa-l aiba... :) |
1 Attachment(s)
Sper sa nu incalc mult regulile dar trebuie sa ii raspund lu DS si din pacate (pentru mine) nu asa cum se astepta el. Pe al meu nu scrie :???: , am atasat poza cu partea de dedesupt, si pe plafon scrie doar HW.
|
5 Attachment(s)
Daca tot am postat o poza mai bag cateva ca explicatie pentru ce urmeaza maine, ratrodurile mele care desi nu scrie ca sunt facute dupa o masina reala, am descoperit ca sunt foarte asemanatoare cu nebunia americanilor, si mai exact tot Ford de prin '32. Ca sa nu mai lungesc vorba, va arat niste poze cu ratroduri americane si maine versiunea HW a acestora. Sper sa va placa.
|
10 Attachment(s)
Hot Wheels 1/64
41.Ratbomb™ 42.1/4 Mile Coupe™ |
9 Attachment(s)
Pentru astazi am ales ultimele 2 modele reale, sau relativ reale, maine am sa inchei seria de Rat/Hot-Rod cu cele doua masinute HW Design, unu din ele fiind model special (ca paintjob ) .
Hot Wheels 1/64 43.Ford '33 44.Deuce Roadster |
Stau si ma gandesc cum ar fi fost una la scara 1/18 :rolleyes: frumoase , sa le stapanesti sanatos !
|
Ar fi fost ca cele din seria Shyne Rodz. ;)
|
Quote:
Quote:
|
Frumoasa colectie...!!! si eu am ceva machete..., dar nu pot sa ma laud asa tare cu ele, ca sunt in numar mai mic, mai vechi si nici nu arata asa bine!
Daca vrei o sa revin si cu ceva poze... Ok bafta in toate si cat mai bogata si frumoasa colectie sa ai!!! ;) |
Foarte misto ultimele prezentate! Arata nebunesc:shock:...dar imi plac mult:D Cu "OZN"-uri de astea HW a devenit asa populara la 1/64:-)
|
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
------------------------------------------------------------- Pentru azi ultimele promise din seria asta, modelul Tire Fryer™ e dintr-un 10-pack adus din Germania si are una din 3 paintjoburi unicate, mai e pe rosu si albastru din ce am gasit. De azi inainte am hotarat sa fac un link la fiecare macheta prezentata, ca sa vedeti ce alte paintjoburi, roti mai sunt, de cand a aparut, in ce serii si ani. Nu stiu cata lume o sa gasesca asta interesant dar mie imi place :-P. De maine ori revin la Muscle cars, ori pun colectia de pick-up trucks, daca are cineva preferinte sa zica. Hot Wheels 1/64 45.Sweet 16™ II 46.Tire Fryer™ |
Masini sport ai ?
Stii tu, d'alea cool : Veyron,CGT,Murcie,Gall,SLR,R8,CLK,Mustang,Viper,Ve tte ? |
Am si dinalea, ceva Ferrari, R8, Aston, Nissan dar sunt mai putine , daca vrei am sa continui cu alea ;). Mustangurile au fost prezentate toate :-D
|
8 Attachment(s)
Ultimele machete pe anu asta :-D, incep seria mai "exotica" la cerere.
An Nou Fericit! Distractie faina la noapte si in 2010 sa aveti bafta la cat mai multe machete frumoase ! Hot Wheels 1/64 47.Nissan 350Z 48.24/Seven™ (masina e bazata pe Mazda RX-7 ) |
Foarte frumoase ambele japoneze:-)
La cerere, vreau si eu o japoneza: Sylvia S15 1/64 HW... pls... daca o ai;-) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning