![]() |
Re: [My Scoot] Piaggio SI
3 Attachment(s)
caucioace noi:dance::dance:...cam strambe din transport (cred) oricum abia astept sa le pun!!!!:D:D:D:D:D:D
|
faine cauciucurile :D
ce firma sunt ? |
firma: NO NAME :)) apropo se poate face vreo modificare sa nu mai pun camera ???
|
Faine cauciucurile. Din cate stiu eu nu s epoate, iti trebuie cauciuc tubeles si janta pt tubeles, iar pe janta aia din cate am auzit poti pune si camera. Asa c anu stiu dac apoti face asta, mai mult ca sigur ca nu, dar incearca ca nu ai nimic de pierdut. Bafta ;)
|
nu este cumva si o valva speciala??
|
Si decat sa te complici cu valva si sa patesti ceva ,mai bine o lasi asa sau faci ce a zis felix(daca dispui de capital)...parerea mea!!!!!:)
|
atunci o voi lasa asa
:D |
Frumos
:) Hai ca deabia astept sa o vad gata...imi inchipui ce iese >:) |
Vezi ca exista valva speciala... cauta pe la vulcanizare, merge si fara camera si e mai simplu cand faci pana,decat iti baga shnur, nu iti mai dau camera jos etc... bafta
|
1 Attachment(s)
am ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa las asa cum a fost facuta din fabrica(in legatura cu rotile)... cine imi poate face si mie un vt cu poza de mai jos dar sa nu fie portbagajul, sa fie vopsit albastru ,aripa neagra ,plasticele de jos negre si jantele negre??
|
Sal am avut si eu o "capra" din asta :)) asa se zice pe aici pe la mine ... oricum imi place cum merge dar la a mea a trebuit so dezmembrez ca era prea varza oricum mai am un carter .. ambielajul si magnetou + cadru daca te intereseaza ceva trimitemi un pm ..... ai grija de el :D
|
Nu fa jentile negre man :sad:, ca arata mult mai bine cu ele albe ;)
|
am vrut sa scriu jante albe dar nu am fost atent:lol: nu poate nimeni sa faca un vt???:???:
|
deci sambata sau duminica se anunta o zi mare pentru ca voi reface drujbitza:dance::dance:... un vt mic va rog!!!:cry2::cry2::cry2:
|
1 Attachment(s)
Ti-am facut eu ceva,sper ca iti place:-??:?::?::?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:29. |
- Copyright 2026 4Tuning