![]() |
titzeeeeeno! ti-am zis ca gusturile nu se discuta :P
la nissanu ala ii dau... like... 7-8 iar civic da... 10! :P badi chit ce esti tu 8) |
:lol: mai mai, vai vai... ii toyota... nu nissan :P
intradevar... nu te potzi caca in gustu altuia... numa daca ai shi hartie :lol: :lol: :lol: |
se vede ca nu am deschis atasamentele >:P ca doar scrie si pe numar ca-i toyota :blowme:
|
ii corolla mai exact... badi chitu Levin
|
1 Attachment(s)
original phukin LOWrider
|
WOB
de unde ai gasit poza asta? :shock: la o prima privire m-am speriat rau de tot :shock: seamana aproape perfect cu dacia mea (ei, nu-i chiar asa de ruginita...) cand era a lui tata trebuia sa-i fac o poza pentru LOWRIDER, ar fi luat premiul cel mare, a carat cu ea sobe de teracota si daciuta a supravietuit. :lol: |
Crystal....let me pimp you're ride 8)
|
Cand aveam si io o dacie,mi-am luat arcuri de papuc pe spate,va recomad sa faceti la fel,is ma rezistente si mai tari,ai un fel de suspensii sport pe dacie :).
|
Piry, crezi ca esti in stare? dupa ce o vezi iti trece chefu de asa ceva...
are multe probleme, dar cea mai mare pb a ei(a daciei mele) sunt eu. adica \"piesa dintre volan si scaun\" :oops: i'm a bad driver.... :cry2: |
noah doamne ce catalogare ti-ai facut .... de cati ani ai carnet? :wink:
|
La multe masini piesa aia ii problema,da poate te subestimezi :) daca te descuyrici prin orash sa te plimbi fara sa ai \"evenimente\" inseamana ca totusi nu ii asa rau,oricum toti facem prostii in trafic,pur si simplu te obliga imprejurarile :P.
|
de 6 ani am permis, am lucrat si ca agent comercial pe o alta dacie , stiu sa conduc, relativ fara \"evenimente\" dar eu vreau mai mult
vreau sa conduc super bine.....sa nu le fie frica \" barbatilor\" cu mine la volan. :twisted: |
:)) buna treaba cu frica barbatilor
eu care ma duc zi de zi cu masina cu nevasta...stiu cum conduce si mi o frica de mor in dreapta. tare`s curios...ma duci o tura?:)) |
Re:
Quote:
daca da oricand , sa nu fiu la serviciu... |
sa vad cum rezolv cu nevasta da in principiu as vrea...sa vad ma smiorcai ff tare? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning