![]() |
Re: Autostrada A3
sa speram ca totusi traficul in oras o sa se mai elibereze:D AR TREBUI !!!!
|
Quote:
Ar fi foarte bine, dar nu prea cred. Daca s-ar deschide poate ar face si drumul spre satul Gheorgheni.Cineva cine lucreaza la acest centura, Valcele-Apahida mi-a zis ca mai avem ceva de asteptat pana sa se deschida. Daca el m-a mintit va mint si eu pe voi. |
ieri am testat autostrada de drum nu ai ce sa reprosez dar am ramas surprins vazand 2 masini unul la inceput si unul mai pe la mijlocul autostrazi oprite la o pauza de tigara si priveau privelistea de peste balustrada
iar alti circulau pe langa ei cu 140km/h :shock: sper ca pe viitor sa vina un tir si sa ii spulbere toata masina sa nu mai aiba cu ce sa urce pe autostrada si sa ii treaca cheful de o pauza de tigara :x |
|
misto documentarul poate va creste numarul de turisti care vin in romania
|
stiati ca se sta cu radarul pe noul tronson de autostrada ??
|
Quote:
Sursa: radio |
eu chiar nu am vazut nici unul......
|
Mergeai prea repede... ;)
|
S-a deschis deja centura de ocolire de la Apahia. Dar pana la Valcele, mai este cale lunga ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu sunt cam dezamagit de autostrada. Adica mi se pare denivelata. Am plecat la un drum mai lung si am intrat repede pe A3, dupa care am inceput sa ma intreb daca am ceva probleme la masina, efectiv imi vibra parasolarul. In rest e ok, dar totusi, la cati bani s-au bagat putea fi facuta "masa", ca de altfel multe drumuri europene. Sau mai trebuie sa-i faca ceva si nu stiu eu?
|
jmf, vezi sa iti fie echilibrate rotile. :).
|
Quote:
Ca si comparatie, erau sectiuni de autostrada prin Germania unde banda 1 era oribila la intrare / iesire pe poduri spre deosebire de ce e pe A3. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning