![]() |
Re: 5 masini cărora le sunt recunoscator ca exista
1:bmw e30 v8 :D
2:ferrari f40 3:lambo diablo 4:m5e39 5:opel kadett 8) |
1. Mercedes SL R129
2. BMW E36 M3 3. BMW E38 760Li 4. Mercedes S W140 5. Brabus ROCKET |
1. LP550-2 Valentino Balboni
2. BMW E30 3. Bugatti Veyron 4. Mercedes 300SL (Gullwing) 5. Aston Martin One-77 |
Nu cred ca sunt chiar atat de importante masinile pe care le-ati spus voi!
1. McLaren F1 - Cea mai buna masina pe circuit,care inca mai bate multe masini Super Sport. 2. Fiat 500 - Masina care a pus Italia pe roti. 3. Dacia Lastun - Masina cu un consum pe care multe masini moderne se chinuie sa il bata. 4. Dacia 1410 Sport - Prima si ultima masina SPORT romaneasca. 5. Dacia Logan ,pentru ca din punctul meu de vedere e cea mai potrivita masina pentru drumurile noastre,e ieftina,consuma putin,si stie sa faca de toate :) |
Quote:
2. Lancia Delta Integrale - pt ca a promovat( si inca o mai face) tractiunea integrala si raliul, care merg mana in mana. 3. BMW m3 e30 - care dupa parerea mea este cel mai bun bmw construit vreodata 4. Vw beetle - masina care a ridicat VW unde e in acest moment 5. Vw Golf 1 - pt ca fara ea , hatchback-urile nu ar fi fost apreciate decat tarziu ( chiar daca golf 1 nu e primul hatchback, dar este cel care a iesit in evidenta ). |
1. Peugeot 406 Coupe (Pininfarina)
2. Opel Astra Coupe (Bertone) 3. Alfa Romeo 159 (Giugiaro) 4. Saab 9-3 Aero (2.0T) 5. Audi S4 (B8 ) |
dacia 1100
dacia 1310 dacia super nova dacia logan dacia duster |
1.Mitsubishi Lancer Evo
2.Subaru Impreza WRX STI 3.Opel Corsa 4.Audi RS6 5.Renault Clio R3 |
cum mai zicea cineva aici:
1.masina de ambulanta 2.masina de la smurd 3.masina de pompieri 3.masina de politie 5.bmw e30 |
1. Vauxhall VXR8
2. BMW M5 e34 3. Ferrari F50 4. Ferrari F40 5. Toyota Avensis |
Dacia 1410
Dacia 1310 Skoda Fabia Golf 3 Bmw m3 |
Dacia Logan - pai e o masina ieftina si numai buna pentru drumurile noastre
Hummer H1 - printre cele mai bune masini de teren Ferrari F40 - o legenda, un adevarat supercar, aerodinamica, greutate mica, speed Ferrari F50 - ce sa mai, succesorul lui F40 Ferrari Enzo - nu stiu de ce, dar imi place extrem de mult si sunt recuoscator ca exista (scuzati daca e problema ca am pus supercaruri, dar pur si simplu masinile Ferrari imi plac la nebunie) |
R.A.T.U.C - 35
R.A.T.U.C - 46 R.A.T.U.C - 43 R.A.T.U.C - 3 R.A.T.U.C - 8 :)) |
Quote:
2.Imi place prea mult,e un sedan sport,iti ofera ce vrei tu. 3.O masina clasica si frumoasa care n-are cum sa nu-ti placa. 4.Frumusete de masina,Mercedes tata. 5.Una dintre ultimele Mercedesuri in adevaratul sens al cuvantului,tabla e tabla,motorul e motor,confortul e confort. |
geo, iar esti pieton?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:03. |
- Copyright 2026 4Tuning