Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/155904-masina-mea-opel-vectra-white-ghost.html)

ss_seby 05-12-10 11:09

Re: Maşina mea: Opel Vectra A

Gabi nimic nou pe la masina?? ;;) Vad ca nu ai mai postat nimic de mult si e pacat ca ai o masina frumoasa :)

gbry_el_05-RSG 05-12-10 22:22

nu mai zic nimic. masina a avut un mic incident si fata a fost avariata. adio faruri, adio radiator, adio traversa de sub faruri. masina e aporape gata cu exceptia traversei care trebuie sudata. are temporat faruri cu lupa si angel eyes. am dat jos jantele pe 16 si am pus jantele de tabla cu cauciucurile de iarna. de sezon.... se apropie si revizia... poate mosul imi aduce un stunt bar...daca sunt cuminte

electric_style 06-12-10 01:14

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 3873805)
nu mai zic nimic. masina a avut un mic incident si fata a fost avariata. adio faruri, adio radiator, adio traversa de sub faruri. masina e aporape gata cu exceptia traversei care trebuie sudata. are temporat faruri cu lupa si angel eyes. am dat jos jantele pe 16 si am pus jantele de tabla cu cauciucurile de iarna. de sezon.... se apropie si revizia... poate mosul imi aduce un stunt bar...daca sunt cuminte

ba numai de rele te tii ! cum ai reusit s-o lovesti ? ps : apropo...imi place nuanta asta de fuller...dar trebuie acoperita de o vopsea!! cand ai de gand sa i-o tragi ?

vopseaua nebunule !!! nu te gandii la porostii...:-P glumeam !!! hai bafta multa !!

ss_seby 06-12-10 17:42

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 3873805)

Sorry for the incident! Poi ia vezi esti cuminte?? Am trecut duminica pe la 2 jum pe la u pe la poarta , nu cred ca m-ai observat:D:)) tiam dat si sms daca vii pe aeroport , app la ce masina lucrai ?

gbry_el_05-RSG 06-12-10 18:28

te-am observat. erai cu un ford facus verde inchis. de ce nu ai oprit? la un golf 3 si la un fiat marea. am terminat tarziu si nu am mai ajuns pe aeroport. o sa urmeze iarna asta buja la jante polishata si vopsite in culoarea masinii. urmeaza itp nou si asigurare.

ss_seby 06-12-10 20:39

eeee era prea multa lume pe acolo necunoscuta , si in plus ma cam grabeam :) tiam facut cu mana cand am trecut prima data nu stiu daca ai observat! Lasa duminica viitoare poate o sa ai timp sa vii , si sar putea sa fie ca duminica asta , sa mergem in parcare la electro , a fost nebunie , numai drift si burnout .

YoMihai90 08-12-10 21:42

iti vazui in seara asta masina la POE la poarta!! misto masina !!! pacat de accident!!! tino tot asa!!

Iti pune POE autocolant pe masina ?? culoare lafel ca la el?:D super culoarea!! admir masina lui pe fiecare zi sta la cateva case de mine!:D

ss_seby 09-12-10 12:55

Poi cum sa nui puna:> e era POE style :> , mai bine o lasi culoarea care e, este unicata asa!

gbry_el_05-RSG 10-12-10 14:45

nu poate omu sa faca o miscare ca gata sunteti cu ochi pe el. am fost la poe sa ii dau o cheie lu laure care ii monta suspensia lu poe pe cielo. masina nu va fi colantata. va ramane asa. sper sa ii termin fata si sa arate ca inainte.

ss_seby 10-12-10 18:47

Eeee stai mai linistit eu glumeam cu faza " POE style " de ceilalti nu comentez nimic :D . Bafta cu masina !

Andutu TZH 11-12-10 12:55

Gata nu mai faci un pas fara sa fie urmarit,maine poimaine te vad cu bodygazi dupa tine:lol:

gbry_el_05-RSG 01-01-11 18:20

3 Attachment(s)
poze....mai vechi dar totusi noi. sper sa ii repar botul cat mai curand...

87.SPD 05-01-11 21:22

Aseara am trecut pe langa tine, sorry dar tarziu am observat :( te salut !

gbry_el_05-RSG 06-01-11 17:22

si eu te salut....ti-am dat blitzuri. de azi are si xenon....sambata intra in service. poze cand o sa fie gata.

gbry_el_05-RSG 14-01-11 19:46

in sfarsit e gata. arata ca inainte. poze maine cred ca ii fac.

All times are GMT +2. The time now is 18:21.

- Copyright 2026 4Tuning