![]() |
Re: cazanul meu cel nou :)
ms ms ...:)
am promis ca iti dau niste ''capace'' vreau sa ma tin de promisiune alex :evil_laug |
4 Attachment(s)
niste pics ...:D :evil_laug
|
urmeaza schimbatorul frana de mana ( sparco ) si stroboscoape :D
|
doamne silviu , in al doilea film am crezut ca vrei sa te rastorni peste ala care filma :D... tare increzator esti in loganutzul tau ... doamne feri sa se intample ceva...
|
daca filmam partea in care m-am intors cu totul la 180 de gr ...atunci va speriati si mai rau ...din masina ai alta senzatie :)
|
Quote:
lol de lol .... stiu senzatia .... da sa o faci cu loganuuu diesel e o performanta :D:D:D |
este ...pt ca tre sa stii sa joci jocul ....cine nu stie nu poate nici cu un bimer ...
|
Quote:
|
felicitari pt noua achzitie:D si bafta cu tuningul in continuare..
|
ms ms si sa fie bafta :)
|
misto misto incepe sa imi placa ce se contureaza si nu sunt fan golan deloc.bafta maestre in continuare(asteptam imbunatatiri cat mai curand)
|
imi pun intercooler ....m-am decis ....
|
1 Attachment(s)
Incearca sa pui intercoolerul de pe dCi de 100 de cai,daca incape pe acolo. Eu cand m-am uitat sub capota de la Logan dCI mi s-a parut cam aglomeratie pe acolo.Si cei de la Dacia au renuntat la servodirectia hidraulica si au pus una electrica tot din lipsa spatiului.Pun aici si un tabel facut de revista italiana Quatroroutte,un versus intre Logan 1.5 dCI si unul 1.4 mpi,in care se observa cat de reale sunt cifrele datele date de Dacia,cel putin pe varianta benzina.
|
am inteles ca se poate ....asa mi sa spus ..ma interesez saptamana de costuri si de intretinere...am inteles ca face motorul o idee mai puternic si mai fomist ...sa vad
in principiu un intercooler si o resoftare sunt de ajuns pt un logan... |
Quote:
cu putin noroc ajungi la 100cp 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning