![]() |
Re: E46 - 320 CI
Adi de ce nu o parchezi intr`un loc mai ferit eventual un garaj(unde o tii tu e prea in vazul multor lumi:Psau las`o langa banca acolo dar unde bate o camera video pe ea:)...prin Targoviste nu prea am mai auzit sa se fure oglinzi acum in ultimul timp:D
|
O am parcata in fata bancii bcr fix in fata camerelor de luat vederi de la bancomat.....si totusi mi-au furat oglinzile si am gasit-o zgariata dupa cum ai vazut in pozele de mai sus!!!!
|
Cu 50 lei te-am rezolvat eu si nu o sa ti le mai fure niciodata.
Ai vazut oglinzile lui Sobi ce le are pe AAT. Aste e singura solutie ieftina si care nu e de prost gust. Vezi aici! |
Foarte bine arata cu noile jante !!! Ar fi fost super ceva pe 18 dar e prea bine si asa !!!
Bafta ady ! |
8 Attachment(s)
Alex vorbim cand ajung pe la voi...merci de ajutor:D
Crysty am avut pe 18" si nu mai vreau..am suspensia originala de M si cu jantele pe 18 scutura rau de tot:D |
Quote:
Trec maine pe la tine sa comandam lucasurile |
E ca noua masina...nu am cuvinte.Cred ca o parasesti acum cand da caldura in weekend...e mai frumos cu motorul:Papp ce motor mai ai?
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Multa bafta!!!va fi nevoie fiindca nu e asa usor circuitul..;)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Dupa aproape jumatate de an de cand mi-am cumparat volanul nou, am reusit wk-ul trecut sa-l si montez:D:D
Ca prima senzatie parca am alta masina:lol: |
Ne-am intalnit odata prin razvad la calea ferata,eram cu un e36 albastru:lol:.Masina arata extraordinar,o mai vad prin tgv si imi rup mereu gatul dupa ea...Numai bine!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pffff.....e a doua oara anul asta cand trebuie sa folosesc casco....doar am gasit de data asta usa stanga zgariata ....din ce mi-am dat seama un imbecil cu o duba sau ceva inalt a deschis usa cat a putut de tare direct in usa mea:x:x
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:22. |
- Copyright 2026 4Tuning