![]() |
Re: Intalnire dacia Timisoara
Quote:
|
Da maine nu ploua??
|
Quote:
P.S.:S-a mai anuntat un prieten cu Dacia ca vine azi. |
3 Attachment(s)
Cam astia am fost.... multi.... poate poate ne adunam si noi mai multi in viitor
|
Quote:
|
a fost low low candva, o sa mai fie in curand, doar sa termin cu deplasarile in afara orasului:twisted:
(pentru istoric complet, vezi sectiunea oltcit/masina mea) din pacate/fericire am ales sa nu imi mai prezint rablele pe forumuri:???: |
Astazi 07-Iunie-2010 la Bila de pe Rebreanu cine vrea sa vina e binevenit... la ora 20:30 (opt jumate ce sa mai)
|
Eu iin principiu vin... Cine mai vine??
|
Quote:
|
Spre deosebire de alte dati, acum a fost mai fain ca am fost mai multi. Poate pe viitor ne adunam si mai multi
|
clar a fost mai fain....
pacat ca nu am reusit sa aducem si mai multi pasionati de dacii... |
10 Attachment(s)
ma bucur k v-a placut prestatia artistului din mine:D:D:D glumeam (bineinteles) da si mie mi-a placut si sper la mai mare..... hai cu pozele ... toata lumea
|
Quote:
Foarte frumos ce faceti voi acolo:) din ce am citit pe vremuri se tinea o astfel de intalnire doar ca numarul de participanti era un pic mai mare:-P oricum e bine ca va dati silinta sa va intalniti:-P |
A fost o intalnire faina,toti cei prezenti la intalnire sunt niste oameni cu care poti purta discutii civilizate,care accepta si critici si sfaturi nu doar laude despre masina lor.Sper ca pe viitor sa ne intalnim cat mai des in aceasta formatie si de ce nu sa vina si alti pasionati de masini cu caracterul celor prezenti ieri la intalnire.
Vali,Marius au iesit faine pozele... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning