![]() |
Re: Tuning EXTREM
inapoi la topic va rog, ca se tot merge pe aratura de vreo cateva pagini :)
|
da e buna si aratura asta la ceva.....
Pana una alta, hai sa vad care tuneaza o Dacie in Bacau, da sa fie tareeeeeeeee |
Quote:
chiar ia sa ziceti si voi dace se merita eu m-am gandit la un motor de 5gtt ca ala e printre putinele care se potrivesc si la exterior chiar nu stiu nu imi vine nici o idee sa o lasi simpla sa fie mai agresiva ,grea treaba |
Poţi să-i dea o vopsea faină, să-i pui jante şi să-i schimbi motorul. Spoilere mai au şi alte dacii, aşa că... mai bine să aibă surprize colegii din trafic cu un motor de 5gtt:twisted: :lol:
|
E cam nasol sa te bagi la o dacie...eu unul am de furca o gramada cu ea si asta se vede,plus ca trebe bani multi si cand te uiti ce bani ai bagat in ea si ce ai reusit sa scoti s-ar putea sa mori de draci ca nu ti-ai luat alta masina mai tare...Yo unul nu-mi permit una mai scumpa si imi si place masina asta f mult dar nu stiu daca as fi dispus sa bag in ea vreo 4 mii de euro(sa nu credeti cumva ca ii si am:) :) :))
|
Quote:
un motor as pune ca nu e scump dar e greu de gasit :)) unul in stare mai bunicica |
uite cum se prezinta un festival de tuning de afara: http://www.artekaos.com/ExtremeTuningDay.htm
|
Quote:
|
arata bine...
nu toate, intr-adevar, dar arata bine tare :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
calm, n-are rost o disputa noua...
viper, ia-o usor cu afirmatiile referitoare la altii, ca risti o banare inutila... |
Quote:
mashina ta e bicicleta pe langa mashinile multor utilizatori a acestui forum. Ma mir cum de ai sacapat de sec. kitch pana acuma cu barele cumparate de la ureche si eleronul marlanesc de pe portbagaj |
kill him, kill him!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning