![]() |
Re: Stiati ca eu in acest moment ...
19:34 ma uit ca morph se oftica ca am prietena si ca toata lumea vine de la vot :))
|
20:06 - Vorbesc cu prietena lu VladM pe mess si il inseala cu mine :lol::lol::lol:
off: Ai si tu prietena mai guzgane :lol: si te dai mare si tu ca ai pretenah, nah ca ti-am furat-o >:):lol::lol: Glumeam bai costica geamantan :) |
8.31 Nu m'oftic...ma amuz, cum zice si Scturoag :)) Sa'ti traiasca, de bani sa te cheleasca!
|
13:46 ascult inregistrarea cu becali injurand si ma amuz:))
|
13:50 Ma bucur de la 8 dimineata :) HABEMUS TRAIANUS !!!!
|
14.10 : NEATZA ...si ....my status : I`m PROUD TO BE A MEMBER OF PD-L , TRAIASCA BASE :)) !
|
14:10 - inca mai rad de Ponta :) si cum vrea el sa il dea jos pe base peste 5 ani ca sa nu mai fie reales ( ce nu stie el..e ca un presedinte are voie doar 2 mandate..iar basescu a terminat deja unul)..
|
14:27 Legile se pot schimba..
|
14.52 : Stau prin casa si ma repet ...rosu combinat cu galben da intotdeauna PORTOCALIU :)) !!!!!
|
14:53 : MA UIT LA MORCOVI ! :d
|
15:46 Stric tot ce imi pica pe mana :lol:
|
16:16 inca ma mai rad de geoana cum s-a culcat presedinte si s-a trezit prostanac.
|
19:54 am ajuns acasa de la examen, si ma bucur ptr basescu si rad de geoanaa teeeeee am ciuruit:)))
|
19.32 : Il felicit pe Mafi pentru examen :)) si fredonez prin casa : Ce bine imi pare ca ai luat tzeapa Geoana :))) !
|
19:34 ma uit ca la postu anterior am gresit nu am scris bine ora, si i multumesc lu milliondollaaaar ptr felicitare:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:30. |
- Copyright 2026 4Tuning